2777
2789
عنوان

نی نی سایت و کودکان دانش اموز

211 بازدید | 25 پست

چرا باید یه دانش آموز بیاد تو نی نی سایت؟

مگه اینجا نبابد سوالات زنانه وبارداری و بچه داری و اینجور مسائل پرسیده بشه و همفکری کنیم با هم؟؟؟،

خدایااااااااا بچه کلاس ۶ اومده اینجا نظر میده 

اینجا رو برای مشورت ونظر خواهی انتخاب کردن کار غلطیه چند روزه میبینم همه امتحان دارن نگو پر بچه هست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه عده میان میگن سایت عمومیه یاجنسیت زده نباش ولی چن روزه خفه شدیم بسگفتن ریاضی دارم زیست دارم و۰۰۰الان یه تاپیک ازکلاس هفتمی دیدم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

اخه بقیه هم باید بدونن طرف استرس امتحان علوم داره بعد اومده تو یه تاپیک خودکشی نظر میده

بقیه هم میدونیم

باورکن دوسال پیش خیلی اعتراض بود چرا ۱۵ ساله ها میان زشته و بده ولی کسی کاری نکرد

میتونستن بترکونن تعلیق کنن هرچی که میتونن

ولی نکردن الان ۱۰ ساله هم اومده

این سایت سیاستش فقط جذب کاربر هست و خیلی بی فکر ودغدغه هستن متاسفانه

من خودم معلمم کلا تو مدرسه هم بچه ها عوض شدن حیا وابرو نمونده اکثرا دوست ورفیق جنس مخالف دارن و بی بند وبار شدن

هنوز تدریسم تموم نشده آخر زنگ‌نزدیک میشه مشغول آرایش و جمع کردن وسایلاشون میشن بدون اینکه بگن بابا معلم داره درس میده

وای خیلی بده

بد ممکنه برای کسی که میاد اینجا نظر میخواد و متاسفانه این سایتو به دلایلی انتخاب میکنه یه بچه ده ساله نظر میده و اون فردی که نظر خواسته که نمیدونم این نظرو یه بچه ده دوازده ساله داده میره گند میزنه به زندگیش

من که خیلییی کم میام

فقط وقتاییکه دیگه خیلییی تنهام و حوصلم سر رفته باشه

شاید ماهی یه بار

من خودم معلمم کلا تو مدرسه هم بچه ها عوض شدن حیا وابرو نمونده اکثرا دوست ورفیق جنس مخالف دارن و بی ب ...

آی گفتی

اونروز ما ظهر بیرون بودیم بچه مدرسه ایا تعطیل شدن همه شون آرایش داشتن و پاچه شلواراشونو تازده بودن که کوتاه بشه

خیلی اوضاع بدیه واقعا

من انقدر بدم میاد دختربچه آرایش کنه هرچیزی ی سنی داره که متاسفانه توکشور ما اصلا محدوده سنی هیچی رعایت نمیشه

اون از گوشی که تا بچه دوسالش شد گوشی میدن دستش

این از عضویت همین سایت

آرایش و روابط ناجورم که ....

خداعاقبت بچه هامون ختم به خیرکنه