دیروز همسرم رابطه میخواست کله ی صبح و منم شبش خسته بودم و صبحش باید اول وقت میرفتم جایی ک ضروری بود. بعد نماز رابطه میخواست منم چشام باز نمیشد گفتم بخشید من خیلی خسته ام عزیزم.. گفت پس پشتمو بمال درد میکنه.. براش مالش دادم تو خواب و بیداری.. بعد میگه نه روغن بزن. گفتم روغن و خودت بیار بزنم بخدا چشام باز نمیشه. بعدش قهر کرد و گفت نمیخوام کللللللل روز باهام بست و باهام حرف نمیزد و اخم و اگرم میزد توهینی بود. امروزم همینطور بزور محبت میکردم ک از دلش دربیاد تا اینکه امروز بعد رابطه از بدنم ایراد گرفت. بچه ها خیلی دلم شکست منفجر شدم. اون لحظه ب خودش بستم اما تاشب خودخوری کردم و... شب دیگه منغجر شدم ی دعوای اساسی کردم با شوهرم اونم میگفت تو روانی ای(مدتی پیش رفتم دکتر بهم قرص افسردگی داد از اون موقع بهم میگه روانی) و... خیلی چیزا ب هم بستیم . اخرشم قرار شد بریم پیش روان پزشکی ک خودم رفتم.. حرف از جدایی هم زدیم. بچه ها انقد عصبانی بودم که نگوو.. نزدیک پریودمم هست.. اونم گفت رفتارای امشبتو یادم نمیره.. اخه کارد میزدی خونم درنمیومد. انقد نازشو کشیده بودم رابطه هم داشتم باز بعدش بجا تشکر از بدنم ایراد گرفت خیلی سر خورده شدم 😔😔😔میگه من ک چیزی نگفتم تو روانی ای.. هرچی میگم مردها با زنها فرق میکنن و... میگه نه تو سالم نیستی و.. 😔😔😔 همیشه دوس دارم آروم قهر کنم اما گاهی عصبانی میشم میرم زول میزنم چشاش با حرص توهین میکنم که جواب حرفاشو داده باشم😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق داری عصبانی باشی واقعا.. مرور زمان آرومتون میکنه نگران نباش فقط بهش بگو همیشه آدمهایی که میرن دکتر اعصاب از دست روانیهایی که اطرافشون هستن و بیماریشونو نمیپذیرن مشکل اعصاب پیدا میکنن...
آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم
خیلی زورم اومد.. از اون موقع خوب نمیشم میگه نه چیزی نگفتم که تو روانی ای.. من نمیگم شما بگید واقعا ی ایراد گرفتن مرد از خانمش پتانسیل اینو نداره روزشو خراب کنه؟؟
درکتون میکنم..یه راه حل.خودم ازین روش خیلی جواب میگیرم.دوست داشتین امتحان کنید..همیشه وقتی از کسی خیلی عصبانی و پر از خشم و نفرت شدین،قبل اینکه حرفاتونو رو درو بهش بزنید همون لحظه همه انتقاد ها و حرفهایی که تو دلتونه تایپ کنید،و بعد از دو سه ساعت اگه همچنان از سِند کردنش پشیمون نشده بودین ارسالش کنید
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است