2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز قبل اینکخ بفهمم باردارم

خواب دیدم مشهدم تو حرمم و یکی بهم میگه باردارم

۲روز بعدش بیبی چکم مثبت شد

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
نمیتونم توضیح بدم عزیزم  یه حرفی بهم زد ولی خواب نبود رویای صادقانه بود  چون دقیقا همونج ...

میشه بپرسم چکار کردی این رویای صادقه رو دیدی من چقدر نذر و نیاز میکنم هیچ کدوم از اماما جوابمو ندادن😔یعنی چیزی ندیدم حتی ی نشونه

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
نمیتونم توضیح بدم عزیزم  یه حرفی بهم زد ولی خواب نبود رویای صادقانه بود  چون دقیقا همونج ...

اوه چه باحال

من مواقعی که خیلییی توی سختی هستم از خدا میخوام اینطوری بشه ولی نمیشه. دلم یه چیزی میخواد که دلمو آروم کنه و بهم بگه چی میشه

میشه بپرسم چکار کردی این رویای صادقه رو دیدی من چقدر نذر و نیاز میکنم هیچ کدوم از اماما جوابمو ندادن ...

من فکر میکنم به روح آدما ربط داره

بعضی روحها خیلی مدیوم و وصلن. مثلا خانواده ی پدری من کلا ارثی خیلیاشون رویای صادقه میبینن

میشه بپرسم چکار کردی این رویای صادقه رو دیدی من چقدر نذر و نیاز میکنم هیچ کدوم از اماما جوابمو ندادن ...

چندسال پیش این اتفاق افتاد 

۶ ماه کارم ضجه بود به خاطر یه چیزی 

اون موقع من خیلی جوونتر بودم و گناهام کمتر 

خداکنه یه بار دیگه خدا فرصتشو بهم بده 

بهترین اتفاق عمرم بود 

امام حسین خیلیییی آقاست

یه حاجتی دارم الان دوساله نابود شدم بخاطرش 

نمیدونم شاید دیگه لیاقت ندارم 

من فکر میکنم به روح آدما ربط داره بعضی روحها خیلی مدیوم و وصلن. مثلا خانواده ی پدری من کلا ارثی خیل ...

منم میخام ببینم چکار کنم 😥😔

چندسال پیش این اتفاق افتاد  ۶ ماه کارم ضجه بود به خاطر یه چیزی  اون موقع من خیلی جوونتر ...

منم همش باخودم فکر میکنم خیلی بی لیاقتم