2777
2789

چند سال پیش دوست صمیمی من تو دوران عقد خودکشی کرد و فوت شد. چون تو خونه با قرص خودکشی کرده بود جنازه رو بردن کهریزک واسه کالبد شکافی و پزشک قانونی و این حرفا. ما دو سه روز هی میرفتیم بهشت زهرا واسه خاکسپاری ولی جنازه رو تحویل نمیدادن از کهریزک برمیگشتیم خونه. قشنگ یادمه ۴شنبه بود که قرار بود دوباره فرداش بریم گقتن صد در صد فردا خاکسپاریه‌. من ۶ صبح خوابش و دیدم نشست روبروم گفت من و شنبه خاک میکنن. من از خواب با یه حال بدی پریدم. ۸ صبح رفتم بهشت زهرا. بازم خاکش نکردن. گفتن جمعه. بازم جمعه نشد. شنبه جنازه شو تحویل دادن و خا‌کسپاریش انجام شد. هنوزم یادم میوفته که تو خواب اونجوری بهم گفت یه حال عجیبی میشم.. 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای. توی خواب حالش خوب بود؟

آره چند بارم بعد از اون خوابش و دیدم خیلی خوشحال بود. نمیدونم والا چه خبره اون ور. میگن اونایی که خودکشی میکنن عذاب دارن.. من که میگم خدا کنه این حرفا الکی باشه و روح اونایی که این کارو کردن در آرامش باشه. 

آره چند بارم بعد از اون خوابش و دیدم خیلی خوشحال بود. نمیدونم والا چه خبره اون ور. میگن اونایی که خو ...

الکی نیست.

ولی من حدس میزنم ممکنه مثلا هزار سال عذاب بکشن و بعد شفاعت بشن و اینا... بعد چون اونجا بعد زمان مطرح نیست، ما اونموقع که خوشن رو ببینیم. از خودم حدس میزنم. واقعیتشو الله اعلم