2777
2789
عنوان

مستاجرااا بیاین بگید رهن و اجاره چقدر میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 87 پست

شغلتون چیه ماهیی ۱۰ ملیون خیلی زیاده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بخواد بعد ۴ سال اجاره نشینی ۱ هفته ای میشه خونه خریدیم اومدیم تو خونه خودمون( البته تا خرخره تو قسط و بدهی هستیم) خدا کمکمون کرد ، خدایا شکرت 

ایشالا روزی همه مستأجرا ، ایشالا که بیاین تاپیک بزنید خونه خریدیم منم ذوقتون کنم

واقعا سخته اجاره نشینی😓درکتون میکنم خودم کشیدم سخته از جابجاییش گرفته تا اجاره و .... 

درامداتون چقدره که انقدر کرایه میدین؟!😢

۱۰ تومن

۲۷ تومن

چهههه خبرههههه؟؟!!!!

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یکی از فامیلای ما تو اطراف تهران

۷۵ متر ۱۳۵ ملیون رهن

۳ ملیون اجاره

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد