2777
2789

نگین مادرای شما نمیگن 😂😂😂😂

https://s8.uupload.ir/files/img_20230526_225853_965_86ho.jpg

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میگه اصلا شوهرت نمیدم واسه خودم نفرین مردم رو نمیخرم🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نه اتفاقا من میگم اینجوری  میگه دلشم بخواد    

اوه مای گاد 😂

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
امشب شوهرم به دخترم گفت ببرنت فرداش پست میارن    

خخخخخخ چه باحاله جای زن و مرد عوض شده 😂

خیلی دوست دارن منو شوهر بدن حتیی با داداشم برام انتخاب هم میکنن فقط مونده برن خواستگاری     ...

یا خدا چه خانواده جالبی داری 🙈

نه واقعن این جمله رو تابحال از دهن مادر و پدرم نشنیدم😅

چقدر عالی ولی من همیشه شنیدم بیشتر مواقع که سر داداشم زور گیری کردم😂🤦