2777
2789

با توجه به اینکه اشپزی ام داغونه هر غذایی درست میکنم نواوریه فقط عیبش اینه هیچ وقت دوبار به طعم نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به اینکه اشپزی ام داغونه هر غذایی درست میکنم نواوریه فقط عیبش اینه هیچ وقت دوبار به طعم نمیش ...

آخی 😄  من خودم اصلا اشپزی بلد نیستم برای مادرم میخوام

بله 

بادمجون و کدو و قارچ و سیب زمینی ، همه رو ورقه کن بعد سرخ کن 

کف قابلمه رو ی پیاز تفت بده گوجه حلقه کن بریز رو پیازها بعد تمام چیزهایی که سرخ کردی رو به ردیف بچین روش و بعد هم چند تا تخم مرغ هم بزن بریز روش بزار ببنده ی چند پر جعفری هم بزنی دیگه عالی میشه 

برا کو کو سبزی ، قارچ و سیب زمینی نگینی سرخ کن بعد سبزی رو بزار آبش کشیده بشه اونوقت قارچ و سیب زمینی رو بهش اضافه کن ی پیاز کوچولو تفت بده زردچوبه و نمک و ادویه و فلفل بزن و ی قاشق چرخ کرده با گردو کوبیده بریز توش حسابی تفت بده بعد بریز رو سبزی ها ، بزار خنک که شد تخم مرغ بزن و کف تابه بریز ی طرفش که سرخ شد برش بزن و طرف دیگه رو سرخ کن 

ی پیاز تفت بده بعد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بزن و چرخ کرده اضافه کن ی کم که تفت خورد مرغ نگینی رو اضافه کن بزار بپزه حسابی که پخت قارچ نگینی دو بریز آبش که کشیده شد گوجه نگینی بریز با چند پر سبزی و ی کم تفت بده و با نون باگت نوش جان کن 

کدو و پیاز و قارچ و سیب زمینی و جعفری و شوید یا هر سبزی که دم دست بود  رو بریز غذا ساز تا خرد بشه یا رنده کن آبش رو بگیر با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و ی کوچولو زعفرون و دو قاشق آرد سوخاری حسابی هم بزن و بعد قالبی مثل کتلت سرخ کن عالی میشه 

کدو و پیاز و قارچ و سیب زمینی و جعفری و شوید یا هر سبزی که دم دست بود  رو بریز غذا ساز تا خرد ب ...

زعفرون هم بزنیم بد نمیشه؟ مزه اش خوب میشه ؟‌ چون داداشام خیلی سخت میگیرن بدغذا هستن