2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم یونیک خوبه اگ لک زیاد داری

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
شما استفاده کردید

نه گلم من صورتم لک نداره ولی فروشنده هستم کلا هر کی از خانواده یا مشتریام مصرف کردن راضی بودن سعی کن از یه جای خوب بگیری کرم خیلی خوبیه کلا ب عروس کرم ها معروفه  فک کنم داروخانه ها هم دارن

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
از راهنمایی ات ممنون

خواهش گلم