2777
2789
عنوان

فک نکنم کل دنیا همچی موردی باشه

191 بازدید | 17 پست

اغا ما از دست همسایه معتاد روانی مون خونمونو گذاشتیم فروش ، این پسر بیست سال معتاد به انواع مواد بوده الان مغزش قاطی کرده کلا البته هوشش سرجاشه ها 

این یک روز میگه از دود کش دود سمی میفرستید یک روز میگه پسرخاله مو توخونتون قایم کردید یک روز میگه از توبالکن تیر میندازید به من  بعد شروع میکنه به کوبیدن و مشت زدن به دیوارا و فهش های انچنانی به منو شوهرم 

کلانتری هم کاری برا این ادم جهنمی نکرد ، این تنها با مادرپیرش زندگی میکنه مادرشو میزنه ، اینا رو داشته باشید این الان من بوفه مو گذاشتم فروش تودیوار امروز اومدن ببرن ، این توپله ها جلوی کارگرارو دراز،کشیده میگه نمیذارم ازینجا برید بعد به زور بلندش کردن رفته تو پارکینک خودشو میزنه هاز های گریه میکنه که نه ازینجا نرید نشسته به صورتش سیلی میزنه به زور بوفه رو بردن 

حالا شوهرمنم الکی بهش گفته نه به خاطر تو نمیریم براخاطر ی چیز دیگا میریم ازینجا ، 

حالا بگید اغا این ادم روانی نیس ؟ چرا اینو کسی صاحاب نمیشه چرا پلیس نمیاد اینو برداره ببره  یک ادم روانی باید راست راست بگرده اینور اونور 

هیچ یک از خواار برادراشم عهده دار نیس 

اخه این چه مصیبتیه من چه گناهی کردم اخه اولا خونموفروختم ازونور این نمیذاره حتی اسباب کشی کنم 

تو این مملکت کسی به داد ما نمیرسه؟

مام یه همسایه داشتم معتاد بود به همه می‌گفت از پشت بوم زن منو نگاه میکنین

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشد. بخدا اصلا موندم واقعا یک قانونی نیس اینارو جم کنه؟

اونو خواهرش زنگ زد پلیس بردن کمپ ۲ماه اینا رفت فعلا ترک کرده

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
این دیگه نابود شده  کله اش پوسیده دچار توهمه همش و اینکه فکر میکنه همه دارن براش توطعه می ...

خدا خودش کمکش کنه سخته

ای بابا  یعنی خواهر برادراش هم دعوتشون نمیکنن؟یه شب برن شما بگین چی؟

نه بابا همشونو کتک زده انداختا بیرون یک ماه پیش ماشین دامادشونو با قمه خرد خراب کرده  حالا دلیلش فقط تو مغز خودشه

شمام ترکی؟

بله عزیزم 

ضایع بود ،🤣😅