2777
2789
عنوان

درمان قطعی جوش با100تومان

15240 بازدید | 28 پست

بچها اینایی ک میگم هر کدوم داخل ی تایپیک بود و نی نی سایتیا جواب گرفته بودن من همرو باهم امتحان کردم و طبق تحقیقات خودم از اینجا پیداشون کردم و واقعا صبر حوصله ب خرج دادم و جواب گرفتم هزار تا دکتر رفتم هزار تا ازمایش دادم ک مشکل درونی نداشتم حتی ی دوره راکوتانم خوردم ک اخرش بعد چند وقت برگشت 

صابون ضد جوش و لک ان جی 20تومان 

پماد یا ژل ضد جوش ترتینوئین یا اکنومیس یا اکنیل هر کدومشو بخری فرقی ندارن یجور عمل میکنن من سه تا شو خریدم هرکدوم 25تومان

پماد ترمیم کننده الفا35تومان

سفید اب ک تو همه خونها هست اکثرن و20تومان 

(من پوستم خیلیییی چرب بود این روش ممکنه برای پوست خشک مناسب نباشه)

توضیحات و طریقه استفاده رو تو پست بعدی میگم طولانیه قورتم ندید لطفا 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

بچها یروز دیدم یکی گفته ژل اکنومیس و ....اینا جوش و خشک میکنه و خوبه و یکی دیگ از شما جفته بود صابون ان جی لکاشو برده و یکی دیگ سفید اب پوست مرده صورتشو لایه برداری کرده و الفا رو خودم کشف کردم شاید شماهم استفاده کرده باشید 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

دوستای گلم قبل خرید هرچیزی اول بدونید به چه دلیل جوش زدین واونو رفع کنید وبعد این محصولات رو کنارش مصرف کنید🌱 

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درمان حوش فقط کرم پانژل ودیگر هیچ  قیمتش هم ۱۳۶تومنه برا یکسال هم کافیه

روش استفاده 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پانژل رو شبا بزنین صبحا با یک شوینده بشورین در عرض یک هفته معجزه میکنه برا هر پوستی هم مناسبه

برای همسایه ات نور آرزو کن بی شک حوالی خانه تو هم روشن خواهد شد❤❤
مرطوب کننده هم صبحا بزنین صورتتون خشک نشه

صورتم سیاه مرده شده چی بزنم 

مرطوب کننده چی بزنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

رفتم این سه تا ژل و خریدم شب اول اکنومیس و زدم خابیدم فرداش دیدم تغییر زیادی نکرده و جوشای ریز در اوردم چون گفتن باعث لک میشه اگ افتاب بخوره و حتما تو این دوران باید ضد افتاب بزنی منم صورتمو با صابون شستم ضد افتاب بدون رنک فاقد وربی زدم و شب دوباره ژل بعدی و زدم سه چهار شب همین کارو کردم بعد ک حمام رفتم سفید اب با دست پودر کردم و بصورت دورانی روی پوستم ماساژ دادم و شستم و اومدم بیرون ک دیدم جوشام خیلی کمرنگ شده و کلییییی پوستم سفید شده تصمیم گرفتم ادامه بدم هر شب ی ژل میزدم و تا صبح میخابیدم و یروز درمیون حمام میرفتم و سفید اب میزدم طبق روال قبل دکترم برای بینیم الفا داده بود برای بخیه یروز زدم ب بینیم و اینور اونورشم مالید پاک نکردم بعد یساعت ک رفتم پاک کردم دیدم جوش کنار بینیم غیب شده ن خودش هست و جاش تصمیم گرفتم شبا ژل بزنم روزا الفا بزنم روی جوشام الفا رو وقتی بزنین بعد پاک کردنش من نمیشستم با دستمال پاک میکردم بالافاصله متوجه تغییرش میشین یعنی حتی اگ جوش ندارین و جای جوش دارین الفا معجزه میکنه اون ژلای ضد جوش ک شبا میزدم فقط حوش  و خشک میکرد البته بصورت نقطه ای فقط روی جوشا بزنین چون جایی ک جوش نباشه اگ بزنین میریزه بیرون چون میخاد از ریشه درمان کنه و اگ از اینکه بریزه بیرون بدتون میاد فقط روی جوشا بزنین سفید ابم ک محشره همون یبار ک بزنین کلیییی سفید میشین و قشنگ با همون یبار ایتفاده میفهمین ک جوشاتون کمرنگ شدن دو هفته این کارو ادامه دادم الان اصلا جوش فعال ندارم فقط جاشون یکم مونده ک اونم هروز الفا میزنم و داخل حمام سفید اب ک هروز کمرنگ تر میشن حتما امتحان کنین

اگ‌سوال دارین بپرسین جواب میدم ولی بخدا شاید باورتون نشه اگ‌یکم صبر کنین نتیجه میده اولش یکم جوشاتون قرمز میشه وقتی ژل و بزنین ولی صبح ک‌با صابون بشورین و الفا بزنین و بعد الفارو پاک کنین کاملا قرمزیش رفته و کمرنگ شده‌جوشتون من حتی اگ‌بخام برم بیرون یساعت قبلش الفا میزنم یا با سفید اب میشورم صورتمو و پاک میکنم اینقدر محو می‌کنه کمرنگ میکنه ک اصلا کرم نمیزنم و ارایش میکنم

صورتم سیاه مرده شده چی بزنم  مرطوب کننده چی بزنم

سفید اب بزن اینقدر صورتت سفید میشه ک تعجب میکنی