2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی بدبخته..

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 39 پست

مردی که کار نمیره بدرد جرز دیوار میخوره زنشم آشپزی نکنه تمیزکاری نکنه ببینم چیکار می‌کنه اکثرا اینایی که کار نمیرن معتادن اکثرا که چه عرض کنم ۹۹ درصد ... تو آشنا های ما یه خانومی بود شوهرش چند سال تو خونه بیکار ...معتاد.. دست بزن هم داره با سنگ اپن زنشو میزد زنگ زد اومدن از کمپ ببرنش فامیلای شوهره یه قشقرقی به پا کردن گفتن خوب کرده میکشه راضی نیستی گمشو خونه بابات گرفتن زنرو زدن ... خیلی بیچاره بود بنده خدا حرفش همه جا پخش شد امیدوارم نسل این انگلا منقرض بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف شده

دقیقاااا

همش ناراحت میشم براش

حالا شوهرم براش یه کار خوب جور کرده خدا کنه بره خواهر شوهرم یه نفس راحت بکشه

دفعه قبل که براش کار جور کرد طبق معمول تنبلی کرد و نرفت

ایندفعه میخوام به خواهر شوهرم یاد بدم گوشتشو بکنه اگه نره،دعوا راه بندازه دهنشو سرویس کنه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
مال منم همینه من دارم طلاق می گیرم 

بعضیا بخاطر بچشون تحمل میکنن اینجور مردا نباید زن بگیرن گرچه برای بچه هر روز فقط مشکلات روحی ولی مادر فکر می‌کنه مثلا خوب کاری می‌کنه تحمل میکنه

منم خواهر شوهرم وضعش زیاد خوب نیست نه که بگم خیلی بده ها ولی من هیچوقت پیشش از چیزای خوبی که دارم ...

خواهرشوهرمن تو مجردیش کار میکرد. هرچی دلش میخواست میخرید هر چی دلش میخواست میپوشید. انقدر زرنگ بود کلی طلا خریده بود

بعد شوهرش اینو تو مخل کارش دیده بود رفته بود ب خانوادش گفته بود یه دختر رو میخوام خیلی زرنگ و کلی طلا داره..

خلاصه با اون ازدواج کرد. خواسته و ناخواسته ۳ تا بچه پشت سر هم بدنیا اورد. الان لنگ پوله همیشه. همه طلاهاش رو داد واسه رهن خونه. یه عروسی درست حسابی براش نگرفتن

الانم خونه نشینه و لنگه پوله همیشه

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
دقیقاااا همش ناراحت میشم براش حالا شوهرم براش یه کار خوب جور کرده خدا کنه بره خواهر شوهرم یه نفس ر ...

باز خوبه شوهر شما و خودتون حامی اون خانم هستید بالا گفتم آشنای ما فامیلاش گرفتن زنرو زدن که زنگ زده بود کمپ چند نفری ریخته بودن سرش😞

خواهرشوهرمن تو مجردیش کار میکرد. هرچی دلش میخواست میخرید هر چی دلش میخواست میپوشید. انقدر زرنگ بود ک ...

زن بیچاره

حیفن این زنا بخدا

اسیر دست این مردای تنبل و بی عار میشن

کاش باهاش ازدواج نمیکرد

بعضیا بخاطر بچشون تحمل میکنن اینجور مردا نباید زن بگیرن گرچه برای بچه هر روز فقط مشکلات روحی ولی ماد ...

آره اونی که بچه داره خیلی سخته.من خدا رو شکر عقل کردم صبر کردم و بچه دار نشدم.اینجور آدما اصلا درست بشو نیستن.

البته این و بگم اونایی که خانواده هاشون عذر می خوام از لحاظ مالی هم ضعیف هستن تحمل می کنن.من اصلا نتونستم کنار بیام چون بی پولی برام سخته.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

باز خوبه شوهر شما و خودتون حامی اون خانم هستید بالا گفتم آشنای ما فامیلاش گرفتن زنرو زدن که زنگ زده ...

اره

معلومه که حمایتش میکنیم

البته شوهر خواهرشوهرم از همه ی جنبه ها خیلی خوبه فقط مشکلش تنبلیشه