2777
2789
عنوان

دلم گرفته

118 بازدید | 20 پست

حس میکنم انرژی منفی وارد بدنم شده که نمیره😕

چکار کنم یکم حالم بهتر شه؟

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم؟یه شکلات قهوه یا یه خوراکی کافئین دار بخورید  فیلم خنده دار ببینید کتاب بخونید

راه حل خوبیه،مرسی عزیزم

یهو دلم میگیره تا چند روز عین افسرده ها میمونم

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
اول حرف زدن با خدا دوش آب سرد قدم زدن تو هوای آزاد درست کردن یک غذا یک کیک

قدم زدن رو خوب اومدی

مرسی قلبم♥️

خواهش می کنم من عادت کردم به حال بد همیشگیم💔💔💔 ولی شما نزارید دائمی شه

الهی حال دلت خوب شه🥲♥️من احساس تنهایی میکنم حس میکنم کسی پشتم نیست از وقتی بابام فوت کرد شوک بدی بهم وارد شد