2777
2789

از چله زیارت عاشورا خیلی حاجت گرفتم

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زیارت عاشورا چله ۴۰ شهید صلوات استغقرلله قران خوندن همه دعا ها سوره ها خوندم باخدا درد دل کردم. ممنون ازت خدا جونم ک کمکم کردی🤲🤲❤️❤️😍😍

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
از چله زیارت عاشورا خیلی حاجت گرفتم

حق شناس

یا معمولی فقط خوندنش؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
ولی منی ک اصلن حتی نماز نخوندم چی 

منم وقتی مجرد بودم نماز خوندم‌وچندماه متاهلی دیگ نخوندم‌مگ ب نماز خوندنه عزیزم اعتقاد کامل داشته باشی خدا کمکت میکنه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
حق شناس یا معمولی فقط خوندنش؟

معمولی

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
حاجتت محال بود همشو خوندی برا یه حاجت؟؟

من‌مشکلات زیادی داشتم ۶سال باخانواده شوهر زندگی کردم خیلی اذیت شدم شوهرم خیانت میکرد دست ب زن داشت اصلا اهمیت بهم نمیداد فقط کلفت خانوادش بودم بعداز ۶ سال یه ماه قهر خونه پدرم بودم چندتا  چله از قبل برداشته بودم وهمیشه باخدا درد دل میکردم خداروشکر شوهرم درست شد رفت خونه جدا اجاره کرد و وسیله ها برد تا من اومدم خیلی تغییر کرد مثل قبلنا نیست خیانت نمیکنه همه کار هم واسم میکنه اهمیت میده بهم