2777
2789

شوهرم زنگ زد با ناراحتی ک التماس ک برگردم و اینکه قول داد یکی دوهفته اینجا میریم خونه ببینیم

ساعت ۱۲نیم شب رسیدم بعد ۱۰ساعت راه خسته اومدم هیچکی جز شوهرم منتظر دیدنم نبود و غیر این انتظار شو نداشتم 

جالب اینکه تا ۲شب اینا بیدارن برعکس شبی ک من اومدم مثلا خوابن حالم بد شد ولی خوشحال بودم ک بعد ۱ماه همسرمو دیدم اونم از بس ذوق داشت ک فکرشو نمیکردم اینقد دوریم اذیتش کرده

و الان دارم میبینم هرچی سوغاتی مامانم اورده بود گذاشته تو یخچال اتاقم من نفهمیدم دلیل کارشو!!!سوغاتی اون سری قبل ک رفتم ن الان ک اومدم

خونواده مرفهی نیستیم ولی بابام هر سری میرم تا ۳تومن فقط خوراکی سوغاتی میگیره

بابام میگه زشته اونا چی فکر میکنن دست خالی دخترشو فرستاده و این حرفا...

حالا دلیلشو نمیدونم چرا اینکار و کرده مادر شوهرم!!!!

جمع کن بزار تو اتاق خودت و قدر شوهرتو بدون

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا خواسته بگه من از وسیله ها بابا تو چیزی نمیخورم.. برو خونتو جدا کن و راحت شو

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

ولش کن مهم شوهرته که همراهته 

بخدا من ارزوم همه باهام بد باشن ولی شوهرم باهام گرم باشه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
دنبال خونه ایم الان من تازه دیشب رسیدم اونم بعد ۱ماه

خب ناهار شام پیش کی هسین؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ولش کن مهم شوهرته که همراهته  بخدا من ارزوم همه باهام بد باشن ولی شوهرم باهام گرم باشه

خداروشکر ۳سال دوستی و ۱سال ازدواج مون یه بار باهم مشکلی نداشتیم فقط خونوادش دردمه

مامان منم تازه عروس بوده، مادرش بنده خدا وضع مالی خیلی پایینی داشتن اما با این حال بهترین خلعتی زمانشو گرفتن و با عزت و احترام بردن خونه مامان بابام، فرداش دیدن خلعتی دم خونه مامان مامانمه، باز اینا بردن و اونا اوردن، فکر کنم سه روز اینکارو کردن... آخرم مادر بزرگ مامانم گفت ولشون کن دیگه نبر... من نمیدونم خانواده شوهر بعضیاشون چرا انقدر متکبرن، بابا سوغاتی آورده تشکر کن و استفاده کن دیگه... ای بابا

خداروشکر ۳سال دوستی و ۱سال ازدواج مون یه بار باهم مشکلی نداشتیم فقط خونوادش دردمه

ولش بابا ... خداروشک که شوهرت با اونا نیست 

تو هم یه کم مراعات کن دهن به دهن نشو با مادر شوهر 

ولش بابا ... خداروشک که شوهرت با اونا نیست  تو هم یه کم مراعات کن دهن به دهن نشو با مادر شو ...

من الانم نمیدونم به چ دلیل باهام بد شدن 

اصلا نمیفهمم و خداشاهده تا الان حرفی نزدم ک دلش برنجه