2777
2789
عنوان

نیاز به کمک . به کدیین اعتیاد دارم

156 بازدید | 6 پست

دو سال پیش تصادف سنگینی کردم و هرچند دچار آسیب مغزی نشدم ولی به مدت چند ماه سرم مثل آتیش می‌سوخت  . درد نبود . می‌سوخت . یخ میزاشتم . ماشین رفت افسرده شدم . بعدش بعد تورم همه پول هام هم رفت . دچار شوک شدم . واکسن کرونا زدن بیهوش شدم. شغلم بیمارستانی هست . تو ایام کرونا دیگه کلا قاطی کردم مرده پشت مرده . خانوادم مریض شدم برادرم فوت شد . الان مغزم یه جوری شده . کلا یه جوری احساس خالی بودن دارم . عینکی شدم . برادرم فوت شد . احساس می کنم دارم می میرم . نگید برو دکتر که اونقدر رفتم که تابلو شدم . اثر نداره . به زور سر کار میرم . با این وضع با یه پراید گرازه باید برای شیفت برم به شهر دیگه . چهل ساله شدم . سرم تو بیمارستان گیج می‌ره. بی حس و بی هدف شدم. بیمارستان هم ورشکسته شده . همه کارمندان یا بیشترشون آدم های سود جو و کثیفن . مریض ها هم میان به ما گیر میدن . رییس های مفت خور هم فقط فکر جیب خودشون. از دنیا حالم بهم میخوره . هی مسکن میخورم . فکر کنم به زودی از پا در میام . چیکار کنم یا نکنم ؟

به نظرم شغلتو بزار کنار یه کار دیگه انجام بده بخاطر روحیه ات هم شده کارتو عوض کن یه مغازه کوچیک باز کن واسه خودت اسباب بازی فروشی ای چیزی که روحیه ات خوب بشه حداقل با دیدن ۴ تو کوچولو که میاد اسباب بازی میخرن ازت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شغلتو بزار کنار یه کار دیگه انجام بده بخاطر روحیه ات هم شده کارتو عوض کن یه مغازه کوچیک باز ...

ممممنونم از نظرتون خیلی دوست دارم ولی پولشو ندارم . از این کار ها هم انجام ندادم.. خلیلی دوست داشتم یه نجار بشم

ممممنونم از نظرتون خیلی دوست دارم ولی پولشو ندارم . از این کار ها هم انجام ندادم.. خلیلی دوست داشتم ...

خب زیادن جاهایی که استخدام میکنن یه مدت کار میکنی بعد خودت اوستا کار میشی من با این که خانم هستن خیلی دوست داشتم ام دی اف کار بشم ببین بودجه ات چقدره دیگه یا هم برای کسی کار کن همون نجاری تحقیق کن تو دیوار اگهی هارو ببین کار تو بیمارستان روح ادمو خراب میکنه واقعا

خب زیادن جاهایی که استخدام میکنن یه مدت کار میکنی بعد خودت اوستا کار میشی من با این که خانم هستن خیل ...

بله ولی نمیتونم نه پول دارم نه سلامتی نه اراده . چهل سالم شده  کاش ده سال پیش این کارو می کردم.