2777
2789
عنوان

بنظرتون کی بهش بگم؟خواستگاری

217 بازدید | 26 پست

سلام دخترا،من ی تتو رو پام دارم که تتوی ماه. و سایزش اندازه کف دست،خیییلی پشیمونم ک این کارو کردم و بشدت ناراحتم ،الان دغدغه اینو دارم بخوام ازدواج کنم دقیقا کی بایذ به طرف مقابل بگم یا بزارم تو نامزدی خودش ببینه؟شهر سنتی هستیم و شاید طرف  خوشش نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تتو قشنگیش اینه ک کوچیک باشه چرا اندازه یه کف دست🌚🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

اقا من عاشق تتوام😩

چرااااا خیلی از مردا خوششون نمیاددد شوهر من میگه فقط جایی ک من میگم و طرحی ک من میگم باید بزنی😩😩😩😩

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
اشتباه و خریت بخدا

هعی باز تو خوبه تتوعه مال من رو دستم جای زخم مونده روم نمیشه ازدواج کردم بگم خودم اینکارو کردم😑🥲

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ای کاش کوچیکتر میزدی 

کجای پاهاته؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...