2777
2789
عنوان

داروی نایاب 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 24 پست
برو ناصر خسرو

نهههه اصلا.  پسرمم مریضه و داروهای کمیاب مصرف می‌کنه.  و یه مدت هر چی هلال احمر و سیزده آبان و ...رفتم نبود. گفتم برم ناصرخسرو. هم پرسنل داروخانه ها و دکترش گفت قبلا ناصر خسرو بهتر بود الان همش تقلبی. شده. خدای نکرده با این دارو عواقب بدتری ممکنه رخ بده. 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روزه نه خواب دارم نه خوراک 😔

برای پسرمم دو نوع قرص داره اصلا نیست. زنگ زدیم ب اطلاعات دارویی میگه فعلا تو ایران نیس و‌پسرم یک‌ماهه داروش مصرف نکرده. حالتو درک میکنم. 

نهههه اصلا. پسرمم مریضه و داروهای کمیاب مصرف می‌کنه. و یه مدت هر چی هلال احمر و سیزده آبان و ...رف ...

دکتر دختر منم می گفت بدون دارو بمونه بهتر از اینه که ندونسته داروی تقلبی مصرف کنه 

حالا خدارو شکر دارو مصرف نمی کنه فقط تحت نظره بیماری خاموشه تا ببینیم خدا چی میخواد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
برای پسرمم دو نوع قرص داره اصلا نیست. زنگ زدیم ب اطلاعات دارویی میگه فعلا تو ایران نیس و‌پسرم یک‌ماه ...

من داروی دخترمو پیدا کردم ینی قرار شد یکی از ترکیه بفرسته ولی بیمارستان قبول نکرد گفتن دارویی که لیبل سازمان غذا دارو نداشته باشه تزریق نمی کنیم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
😍😶‍🌫️😭😭😍😍😍اینم بهترین خبر امروز

فدایت 😘 😘 

من داروی دخترمو پیدا کردم ینی قرار شد یکی از ترکیه بفرسته ولی بیمارستان قبول نکرد گفتن دارویی که لیب ...

کاردرستی میکنن.  انشالله بلا از دخترتون دور باشه و خدا حفظش کنه براتون.