2777
2789

سلام

قضیه از این قراره ک خواهرم صبح زنگ زد گفت 

زن بابای همسرش(پدرشوهرش ۲ تا زن داره)

داشته ب من می‌گفته خواهرت....یعنی من

با ی نفر رل زده و رابطه داره و اینا

منم هر چی میگفتم نه اینوری نیست اون حرف خودشو میزده...

بعد من با ی آقایی قبلا بودم

و خیلی وقته همه چی تموم شده خب

بعدش من زنگ شوهر آبجیم زدم...

بیاین تا ادامه شو بگم

چالش ناشناسم،https://abzarek.ir/service-p/msg/1131111

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا گزارش بزن واسم🥺🙏

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

زنگ زدم‌گفتم ک زن بابای بیشعور  تو این حرفو زده؟

گف چی.براش گقتم

گفتم ک من شاید دلم بخا با هر کسی آشنا بشم یا نشم

به اون ربطی نداره

گفتم بلانسبت شما

گه خورده غلط کزده بخاد این حرفا رو بزنه

گفتم اگه بودم یکی میزدم سر پوزش 

ک دیگه ای گه خوریا نکنه

شلوار از پاش در می‌آوردم زنیکه..

دقیقا همین حرفا رو زدم...

بعدش...

وای عجب حرکت بدی زدی😥😣😖

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

خواهرت به جای اینکه بگه نه اینطوری نیست باید میگفت به من و شما چه ربطی داره فلانی چیکار میکنه بیا هر دو‌مون سرمون تو کار خودمون باشه نهایتا یا با یکی ازدواج میکنه یا میشه زن دوم آوار میشه رو زندگی مردم

خدایا شکرت🙏

لازم به این همه خشونت نبوده ک

زنگ میزدی گلایه میکردی محترمانه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بعد شوهرش ب خواهرم گف اینا رو تو گفتی

خواهرم گف اره

ب خواهرم گف هزار یار نگفتم حرفای خونمون رو ب این سگ‌نگو...سگ‌یعنی من منظورش بود...

خواهرم هیچی نگفت

گف الان ک کتکت زدم مث شگ افتادی می‌فهمی...

من گفتم سگ خودتی

غلط کرده نامادریت،بخا ای گهان بخوره

بعد گفتم اون یاید ب فکر گور و کفن باشه ن ب فکر ک من با کی دوس شدم..