2777
2789

بعداز کلی انتظار و روال شدن کارام بالاخره تصمیم گرفتم عمل کنم پیش دکتر زرگری.مثل اکثر آدما اصلا مطب گردی نکردم.بینی یه نفرودیدم که پیش ایشون عمل کرده بود خوشم اومد به پیجشم سر زدم دیدم همونیه که میخوام.

البته دیروز عمل کردم ولی از همین الان صورتم تغییر کرده و ارتفاع بینیم کم شده و سر بالاشده.

ا روزه؟؟؟ اومدی تجربه بدی

ی نفس چاق کن خواهر من

تا ۶ ماه همینه تازه ده روز دیگه بیشتر ممکنه دلسرد بشی

بعد ا سال یکم فرمش معلوم می شه

من عمل کرده بودم همین حس و داشتم تا ۶ ماه شایدم بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم عوارضشه.درضمن روزای آینده هم اینجا کامنت میزارم که بقیه بخونن

این کارو نکن

زیاد جلوی اینه نرو 

نظر از کسی نخواه

بی خیالش باش

وگرنه حتی اگه خوبم از آب در بیاد ب دلت نمی شینه

اون بینی تیغ خورده هم استخونش هم غضرفش

تا چند ماه ورم داره از عمد هم دکتر زیادی برده بالا چون بعد چند ماه افت می کنه 

توی سایت پر از تاپیک عمل بینی 

بذار بعد ا سال تاپیک بزن 

بعداز سه روز تامپونها رو دراوردم که ۹۰درصد از سختیهام تموم شد.

و الان با گذشت دوهفته از عملم خیلی بینی م ورمش خوابیده.

راستی وقتی هفته ی قبل گچ بینی مو در اوردم. انقدر بینیم بزرگ بود که گریه م گرفت.فقط من توی مطب بودم که بینی م انقدر بزرگ شده بود.همه دماغا کوچولو ولی من نه.

اومدم خونه و زنگ زدم به منشی که گفت چون پوستت ضخیم و چربه و بینیت گوشتیه، این تورم عادیه وتادوماه ازبین میره.

که الان خیلی خیلی بهتر شده. یه قوس زیبا داره.یه سربالایی خوشگل و خلاصه خیلی بینی مو دوست دارم و میدونم از این هم کوچیکتر میشه

بعداز سه روز تامپونها رو دراوردم که ۹۰درصد از سختیهام تموم شد. و الان با گذشت دوهفته از عملم خیلی ب ...

مبارک باشه.چقد خوب که درمورد دکترت دلگرمی دادی .منم میخوام با زرگری عمل کنم خیلی استرس دارم تقریبا بینیم  گوشتیه اما پوستش نازکه . یه تاپیک دیگه پستتونو دیدم .الان شما راضی هستین؟!

مبارک باشه.چقد خوب که درمورد دکترت دلگرمی دادی .منم میخوام با زرگری عمل کنم خیلی استرس دارم تقریبا ب ...

ممنونم.اره اونور جوابتو دادم.دکتر خوبیه. من راضی ام ولی هنوزم ورم داره بینیم.بعداز دوماه رفتم پیشش. فقط گفت سر بینی مو تا ۳هفته چسب بزنم.ولی حالت عادی تا۲ماه چسب میزنی.همه بینی ها هم توی مطبش کوچولو و شیک بود

بعداز دوماه و خورده ای .ورم بینی م خیلی کم شده ولی هنوزم باید ورمش بخوابه.دکتر گفت شاید تا۱سال هم بش ...

سلام عزیزم از بینیت راضی هستی الان؟ میشه منو راهنمایی کنی عکس قبل بینیتو بذاری من میخندم خیلی پهن میشه میتونه جمع کنه؟