2777
2789
عنوان

سوال دارم لطفا جواب بدید

100 بازدید | 13 پست

علت اینکه مرغ رو فقط شب ها میبرن کشتار گاه چیه؟؟

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

بزار از مرغا سوال کنم،😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که صبح زود تازه بدن دست مردم ، مردم هم همیشه صبحای زود میرن خرید میکنن زود تموم میشه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
عه مگه فقط شبا میبرن؟

بله، برات سوال نشده من خودم چیزای بدی در موردش خوندم

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
چون اون موقع خوابن😐

اجازه نمیدن بخوابن برا همین همش لامپ روشنه

که صبح زود تازه بدن دست مردم ، مردم هم همیشه صبحای زود میرن خرید میکنن زود تموم میشه

من خوندم از استرس وزنشون نصف میشه برا همین شبه

چی شنیدی؟

بخاطر اسید لاکتیک و داروی انتی بیوتیک تو بدنشون اگه روز ببرن از استرس وزنش نصف میشه

اسید لاکتیک میدونی چیه ؟

چون مرغ روز تخم میزاره تا جمع کنن بسته بندی کنن شب شده بعد برای اینکه دیگه دیر نشه و خراب نشه همون ش ...

مرغ گوشتی متفاوته با تخم گذار

من خوندم از استرس وزنشون نصف میشه برا همین شبه

دیگه یه روزه که وزنشون نصف نمیشه؟! 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!