2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کارش بخشیدنه فقط کافیه درس بگیری تو فاز متعصبای مذهبی نرو 

کسی درکت نمیکنه چون کسی مثل تو فکر نمیکنه به اندازه آدمای روی زمین یک نوع نگرش متفاوت وجود داره بخاطر همین هر کسی یه مدلی قضاوتت میکنه

اون تنها کسی که بنده هاشو همه جوره میخواد

اگر میخواست اگر منو میدید الان ب اون چیزی ک میخواستم میرسیدم خیلیییی ازش پرم دیگه نمیخوامش 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

تنها کسی همیشه هست پیشت خدا هست :)

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
اگر میخواست اگر منو میدید الان ب اون چیزی ک میخواستم میرسیدم خیلیییی ازش پرم دیگه نمیخوامش 

من اون چیزای که میخواستم و نشد کلا برام خیر و صلاح بود که نشد این که کار خدا هیچ وقت بی حکمت نیست رو از ته دل قبول دارم

اما من از بی ارزشی و سست اراده بودن خودم مینالم از اون چیزای که میدونستم داشته باشم به خاطر یه اشتباه همه چیز عوض شد داشتن آرزوهام و فقط تو تصوراتم میتونم ببینم،⁦^_^⁩

من اون چیزای که میخواستم و نشد کلا برام خیر و صلاح بود که نشد این که کار خدا هیچ وقت بی حکمت نیست رو ...

😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺

میدونم ک توی کارش حتما حکمتی هست اما هرچی میگردم حکمتشو پیدا نمیکنم بلکه فقط بیشتر دارم زجرمیکشم

😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺 میدونم ک توی کارش حتما حکمتی هست اما هرچی میگردم حکمتشو پیدا نمیکنم بلکه فقط بیش ...

توی که داری دنبال حکمت نشدنش میکردی و منی که فهمیدم حکمتش چی بود ولی میگم ای کاشک هیچ وقت نمی‌فهمیدم لا اقل یه آرامشی داشتم

توی که داری دنبال حکمت نشدنش میکردی و منی که فهمیدم حکمتش چی بود ولی میگم ای کاشک هیچ وقت نمی‌فهمیدم ...

چی بگم والا 

پس صبرمیکنم ببینم حکمتش چی بوده😔