2777
2789

زندگی کردن در شهر غریب برای خودش پدیده ای است. غریب بودنش یک طرف و اینکه از راه و چاه خرید کردن در اون شهر سر در نیاری هم یک طرف. یک مدتی است که ساکن شهر اهواز و مهمان مردمان خونگرمش هستیم. اینجا بر خلاف تهران فروشگاه های آنلاین به درد بخور نداره، میوه، سبزیجات و گوشت ارگانیک راحت در دسترس نیست. فروشگاه های اطراف خونه هر اشغالی را با قیمت گزاف بهت می فروشند تازه مواد غذایی اغلب تازه هم نیستند. می خواهم مخ همسرم را بزنم برای خرید مواد غذایی سالم با قیمت مناسب تر ببرمش بازارهای بومی ( خودم قبلا یک بار با خواهر شوهرم رفتم، مشکل این بازارها این است که با ماشین نمی شه رفت داخل بازار و خرید کرد، اما به هر حال برای شهری مثل اهواز که جاذبه گردشگری نداره، بازارهای محلی هم ف.ال و هم تماشا البته نه برای همسر من که علاقه ای به خرید در مراکز شلوغ نداره). 

حالا سوال این هست: که کجا ببرمش که هم مواد غذایی سالم و تازه باشند و هم قیمتش مناسب باشه در این وانفسای روزگار ( یک کیلو گل کلم را از کیانپارس خریدم ۶۰ هزار تومن، تمام مدت پس ذهنم این هست سرم کلاه گذاشتن🫤). 

و اینکه اگر همسرم با من نیومد آیا بازارهای محلی اهواز را میشه خودم تنها برم یا نه (بعضی جاها در هر شهری هست که همه خانمها می دونن نباید تنها برن😶). 

ممنون می شوم اگر اهوازیای نازنین راهنمایی بفرمایند.

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

🧐 یادم نبود که تنها تفریح مردم بومی اهواز دید و بازدید از اقوام و خویشانشان در خود اهواز یا شهرهای اطرافش است چون این شهر هیچ جای تفریحی عمومی درست و درمونی نداره و امروز هم جمعه است. خوش باشید 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖