2777
2789

خانوما من تخمک کشی کردم ۷تا جنین دارم یدونه دختر بقیه پسر

ازین پسرا هم دوتاش کاملا سالم و بلاست هستن

۴تای دیگه هم دکتر گفت به احتمال ۹۰%سالمن ولی ده درصد احتمال میدیم که اختلال ژنتیکی داشته باشن😢بخاطر همین خیلی خیلی برام مهمه بار اول انتقال نتیجه بگیرم

تروخدا هرکی هر راهکاری میدونه بهم بگه

پریود بعدیم باید برم برا انتقال راهنماییم کنید لطفا

حالا چرا۷تا؟؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز انتقال دادم.نمیدونم چی کار کنم.که بگیره.میگن زیاد استراحت هم خوب نیست.

عه بسلامتی انشالله که نتیجه میگیری گلم

سه روز اول فقط استراحت کن

بعدش کارای خونه رو کم کم بکن

فقط میدونم که بعدازآی وی اف کاملا باید استراحت کنی تا بمونن .

یکی ازآشناهای ما ۳تا جنین کاشت تلوزیون وگوشی به کل گزاشت گوشه رفت خونه مامانش برای استرحت حتی برای خریدلباس سیسمونی هم نرفت مامانش خریدمیکرد توی اتاقش سرویس گزاشته بودن براش بازم ۲تا سقط شدیکی موندکه به دنیااومدالان پیش دبستانیه .

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

من ای وی اف کردم   فقط از ۱۴ تا جنین دوتاش سالم بود انتقال دادم   دوقلو بود  ولی یکیش رشد کرد  اگه خدا بخواد   یکی هم میگیره نگران نباش  من هیچ کاری هم نکردم   پر استرسم بودم   الان پسرم ۶ سالشه

استراحت کامل ندارم.مثلن رفتم بیرون آمپول زدم.یا برای غذا بلند میشم.

من هنوز انتقال ندادم ک بدونم ولی ی خانومه ک انجام داده بود بهم گف سه روز اول فقط استراحت کن سعی کن امپولارم تو خونه بزنی

من ای وی اف کردم   فقط از ۱۴ تا جنین دوتاش سالم بود انتقال دادم   دوقلو بود  ولی یکیش ...

بسلامتی عزیزم زنده باشه داغش نبینی

من استرسو از خودم دور میکنم ولی هرموقع بهش فکر میکنم عجیب استرسو دلشوره میگیرم

از لحاظ خوراکی خیلی میترسم یچیزی بخورم بد باشه مثلا اناناس یکی میگه بعدش باید بخوری یکی میگه قبلش یکب میگه بعدش گوشت قدمز اصلا نباید بخوری یکی میگه باید بخوری موندم اصلا