2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتمن ببر دکتر تونستی مدفوعش هم نگ دار البته تا دو ساعت کاربرد داره تااین تایم تونستی ببری ک خیلی خوبه

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
اگه یبوست نداشته که باعث شده باشه مقعدش زخم شده باشه آره بابدببری دکتر

یبوست نه ولی شیر زیاد خورده چن بار پشت هم مدفوع کرد اخرین بار ک عوض کردم یکم بود خون

یبوست نه ولی شیر زیاد خورده چن بار پشت هم مدفوع کرد اخرین بار ک عوض کردم یکم بود خون

چیز خاصی نیست نگران نباش .یک موقع امکان هست به یک چیزی حساسیت داشته باشه.اگر باز دفعش همراه باخون بود ببر دکتر

الان ک جمعس ولی عکس گرفتم

ببرش درمانگاه عزیزم هم ازمایشگاه دارن همم ک خیال خودتم راحت میشه

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
بله عزیزم. احتمالا حساسیت داره. اگه شیر خودتونو میخوره باید رژیم بگیری و اگر شیر خشک باید شیر خشک مخ ...

اولین بار بعد واکسن دوماهگی اینجوری شد. اینجوری ک خودم فهمیدم هروق زیاد میخوره یا چن بار پشت هم پی پی میکنه اینجوری میشه.شیر خودمو میخوره.شوهرمم نیس شیفته ۳ روز دبگ میاد😭

ببرش درمانگاه عزیزم هم ازمایشگاه دارن همم ک خیال خودتم راحت میشه

دکتر ساینا انلاین ویزیت شدم عکس نشون دادم گف بخاطر حساسیت پروتئن گاوی. از اول میدونم اینقد دردسر دارع شیر خشک میدادم راحت بودم