2777
2789

یه زن بیشعوری از همسایه ها قبلا با خانواده ما دعوا کرد الان منو شوهرم هروقت از یه خیابون اصلی رد میشیم اون درحال اومدنه و ما درحال رفتن ..هیچ کاریم باهاش نداریم چون واقعا ثابت کرد بی ارزش تر از این هستش که باهاش دعوا بگیرم و شخصیت خودمو میارم پایین ...انگاری بدش میاد باما روبرو بشه !رفته گفته انقد میانو و میرن وقته منو زیر ماشین بگیرن !!! واقعا چرا باید انقد خودشو مهم تصور کنه که من بگم عه فلانی از روش رد شیم .از دیروز هرچقد فکر میکنم نمیدونم چه دلیلی داره اخه این حرفو زده ..درضمن اون خیابون خروجی محله مون هستش و نمیتونم از جای دیگه بریم .یه دلهره عجیب گرفتم ...از دیروز فقط دعا میکنم خدا یه بلایی سر این بیاره حتی الانم ک قهریم حرف در میاره پشتمون

ولش کنید مشکل روانی داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کنید مشکل روانی داره

وقتی مارو میبینه خودشو جمع میکنه سرشو میندازه پایین ماهم کاریش نداریم و رد میشیم ولی رفته اینجوری گفته واقعا از لحاظ عقلی مشکل داره بگمونم یا چیزی میزنه😂

وقتی مارو میبینه خودشو جمع میکنه سرشو میندازه پایین ماهم کاریش نداریم و رد میشیم ولی رفته اینجوری گف ...

قشنگ ی سوژه برا خندس😐😆😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
همچی کاری نمیکنه کدورت هارو حل وفصل کنین

حتما با چنین ادم بی ارزشی چرا باید وقت گذاشت و اشتی کرد اصلا ارزشش رو نداره بخدا .کسی که از خدا نترسع و هردروغی بگه ..قبلا حتی گفته بود منو بزور انداختن گردن شوهرم ...

پدر شوهرم فهمیده اینجوری گفته .به آشناشون گفته بهش گوشزد کردن که دفه ی اسم مارو نیاره وگرنه کلاهمون میره توهم .شوهرم میگه الان فک میکنه خیلی گندس بابام نباید اینجوری میگفت ولی من راضی ام شاید جرات  نکرد دیگه چرتو پرت بگه