cakeasali مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4193 عنوان کنکوریا، باتجربه هاااا لطفاا بیاید 🥺🧡 176 بازدید | 32 پست سلام دوستان کلاسای مجازی بهتره مثلا موسسه تام لند یا حضوری بردارم کلاس؟ مشاورم میگه فیزیک و ریاضی دوتا استاد خوب هستن حضوری بردار زیست رو آنلاین با حنیف عظیمی یا فرهمند هر کدوم دوست داشتی اما دلم راضی نمیشه همش میگم نکنه آنلاین بهتر باشه 💔☹️ غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒 1402/03/05 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
curlyyygirl عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 1483 بابا الان دیگ انلاین خیلی استادا خفن داره خود من حنیف ک باهاش عشق کردم بخدا عاشق زیست شدم. فیزیک هم یحیوی عالیه . بازم خودت باید نمونه بببینی با کدوم اوکی ای هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
haney83 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 6049 فرقی نداره به خودت مربوطه مثلا استادای کلاسینو و تاملند خدایی خوبن ولی خب اگر میخوای پول بدی و میدونی اوکی استاد برو
cakeasali مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4193 بابا الان دیگ انلاین خیلی استادا خفن داره خود من حنیف ک باهاش عشق کردم بخدا عاشق زیست شدم. فیزیک هم ... حنیف یا فرهمند بهتره؟ مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری داره بهتره میگه حداقل دروس حل کردنی رو حضوری بردار غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
cakeasali مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4193 فرقی نداره به خودت مربوطه مثلا استادای کلاسینو و تاملند خدایی خوبن ولی خب اگر میخوای پول بدی و میدون ... اره اونا ک عالین چون خودمم میگم آنلاین مشاورم دو دلم کرد غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
خرخون_تیزهوشان عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 480 آنلاین معمولا استاداش بهترهولی من بنظرم حضوری برو همه رومن نمیتونم خودمو کنترل کنم سر کلاس آنلاین چای و بیسکوییتو و ... نخورم😂 پسرم/مدت هاست خواننده ی خاموشم بهم نگو تازه وارد
curlyyygirl عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 1483 حنیف یا فرهمند بهتره؟ مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری ... ببین اگ حضوری رفتی و ازش راضی بودی حضوریو انتخاب کن ولی الان دیگ خیلی استادا خفن ت انلابن هست من خودم بخاطر خستگی راه رفت و امد انلایننو انتخاب کردم هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
خرخون_تیزهوشان عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 480 کل روز هیچی نخورم عین خیالم نیس سر کلاس آنلایندلم می خوادم همش پسرم/مدت هاست خواننده ی خاموشم بهم نگو تازه وارد
haney83 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 6049 [QUOTE=292701143]اره اونا ک عالین چون خودمم میگم آنلاین مشاورم دو دلم مال موسسه خودشونه؟ یا جداست؟
curlyyygirl عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 1483 حنیف یا فرهمند بهتره؟ مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری ... من حنیف رو میپسندم ولی فرهمند هم طرفدار زیاد داره خودت باید نمونه ببینی با کدوم راحتت تر یاد بگیر هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
cakeasali مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4193 آنلاین معمولا استاداش بهتره ولی من بنظرم حضوری برو همه رو من نمیتونم خودمو کنترل کنم سر کلاس آنلای ... 😂حضوری یکی از استاداش برا ماز هس اون یکیم طراح سوالای قلم چی ولی نمیدونم چیکار کنم غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
gongoniiiii عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 3421 زیست من فرهنند وداشتم زیاد خوب نیست خیراندیش عالیه امسال میخوام خیراندیش و بردارم
gongoniiiii عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 3421 😂 حضوری یکی از استاداش برا ماز هس اون یکیم طراح سوالای قلم چی ولی نمیدونم چیکار کنم بر ماز کدوم استاده حضوری؟
cakeasali مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4193 ببین اگ حضوری رفتی و ازش راضی بودی حضوریو انتخاب کن ولی الان دیگ خیلی استادا خفن ت انلابن هست من خود ... من دقیقا ب همین دلیل آنلاین انتخابمه غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
curlyyygirl عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 1483 کل روز هیچی نخورم عین خیالم نیس سر کلاس آنلایندلم می خوادم همش اتفاقا برعکس من😐تمرکزم بهم میربزه باید ریر ب ریز نکاتو بادداشت کنم هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!