2777
2789

سلام دوستان 

کلاسای مجازی بهتره مثلا موسسه تام لند یا حضوری بردارم کلاس؟ 

مشاورم میگه فیزیک و ریاضی دوتا استاد خوب هستن حضوری بردار 

زیست رو آنلاین با حنیف عظیمی یا فرهمند هر کدوم دوست داشتی 

اما دلم راضی نمیشه همش میگم نکنه آنلاین بهتر باشه 💔☹️

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

بابا الان دیگ انلاین خیلی استادا خفن داره خود من حنیف ک باهاش عشق کردم بخدا عاشق زیست شدم. فیزیک هم یحیوی عالیه . بازم خودت باید نمونه بببینی با کدوم اوکی ای

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا الان دیگ انلاین خیلی استادا خفن داره خود من حنیف ک باهاش عشق کردم بخدا عاشق زیست شدم. فیزیک هم ...

حنیف یا فرهمند بهتره؟ 

مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری داره بهتره میگه حداقل دروس حل کردنی رو حضوری بردار 

فرقی نداره به خودت مربوطه مثلا استادای کلاسینو و تاملند خدایی خوبن ولی خب اگر میخوای پول بدی و میدون ...

اره اونا ک عالین چون خودمم میگم آنلاین مشاورم دو دلم کرد

حنیف یا فرهمند بهتره؟  مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری ...

ببین اگ حضوری رفتی و ازش راضی بودی حضوریو انتخاب کن ولی الان دیگ خیلی استادا خفن ت انلابن هست من خودم بخاطر خستگی راه رفت و امد انلایننو انتخاب کردم

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
حنیف یا فرهمند بهتره؟  مشاورم نمیزاره میگه من خودم اینهمه دانش آموز دارم بازدهی که کلاس حضوری ...

من حنیف رو میپسندم ولی فرهمند هم طرفدار زیاد داره خودت باید نمونه ببینی با کدوم راحتت تر یاد بگیر

آنلاین معمولا استاداش بهتره ولی من بنظرم حضوری برو همه رو من نمیتونم خودمو کنترل کنم سر کلاس آنلای ...

😂

حضوری یکی از استاداش برا ماز هس اون یکیم طراح سوالای قلم چی 

ولی نمیدونم چیکار کنم

ببین اگ حضوری رفتی و ازش راضی بودی حضوریو انتخاب کن ولی الان دیگ خیلی استادا خفن ت انلابن هست من خود ...

من دقیقا ب همین دلیل آنلاین انتخابمه 

کل روز هیچی نخورم عین خیالم نیس سر کلاس آنلاین‌دلم می خوادم همش

اتفاقا برعکس من😐تمرکزم بهم میربزه باید ریر ب ریز نکاتو بادداشت کنم