2777
2789

۵عدد تخم مرغ 

۲.۵ لیوان ارد سفید 

۱ لیوان شیر 

۱.۵ قاشق بکینگ پودر

۱/۴قاشق وانیل 

۱.۵ لیوان شکر 

فر ۱۸۰ ،۳۰ تا ۴۵ دیقه 

سفیده زرده رو جدا کن

اول زرده شکر وانیلو خوب مخلوط کن ک کرم رنگو کش دار شه 

دوم برو سفیده هارو با همزن انقد بزن ک پف کنه زیاد شه از ظرف جدا نشه برگردوندنی 

بعدش سفیده هارو کم کم ب مایع اول اضافه کن البته قبلش شیرو باید اضافه کنی ب زرده ها شکرشون باز شه بعدش سفیده ها کم کم

اردو دو مرتبه الک کن با بکینگ پودر و اروم اروم ب مواد اضافه کن نزار دون دون شه 

فرم از قبل گرم کن مواد نباید خیلی بیرون بمونن

با این دستور پخت خیلی پف و عالی میشه من خودم پری روز درست کردم عالی شد 

نوش جون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه هابرحسب لیوان دسته دارفرانسوی.دولیوان آردقنادی بایه قاشق بکینگ پودرالک میکنی وکنارمیذاری.سه تاتخم مرغ روسفیده وزرده جدامیکنی.نطفه های زرده رومیگیری وزرده روآروم باقاشق فشاربده تاپوسته سفیدنازک زرده هم بتونی جداکنی جهت جلوگیری ازبوی بد.سفیده هاروبایک لیوان شکربادورتندهمزن میزنی که پف کنه وسفیدبشه.شکررو کم کم اضافه کن وباقاشق دیواره ظرف رودور گیری کن تایه دست بشه.دورهمزن روکم کن وزرده هاروبانصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کن.وقتی موادکرمی ویه دست شد.همزن روخاموش کن.آردونصف لیوان روغن مایع ویک لیوان شیراضافه کن وبادورکم همزن یه دقیقه بزن.قالب روازقبل چرب کن وباالک آردپاشی کن وموادروبریزتوش.40دقیقه با180درجه.میتونی روش کنجدیادارچین بریزی قبل ازپخت

دلتنگ اون روزهام...

با هر دستوری درست کردی از دو لیوان اردت یه قاشق ور دار جاش یه قاشق ارد ذرت بریز بافتش نرم قشنگ میشه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

۲ونیم لیوان فرانسوی آرد رو با یه بسته بکینگ پودر سه بار الک کن بزار کنار 

بعد ۴عدد تخمرغو بدون جدا کردن هم بزن پف کنه بعد یه قاشق چای خوری وانیل و یک ونیم لیوان شکر رو اضافه کن کامل هم بزن بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کن و هم بزن بعد یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست شیرین بزن و کامل هم بزن آخرسر هم آردو در سه مرحله اضافه کن و هم بزن قالبتو چرب کنو موادو بریز توش دو سه بارم کف قالبتو بزن زمین تا حباب حباب نشه کیکت من با ۱۵۰درجه میزارم نهایت ۴۰_۴۵دقیقه ای میپزه تا نیم ساعت اول هم در فرو باز نکن که پف کیک نخوابه

اگر دوست داشتی به موادت گردو و کشمش اضافه کن 

یا من پوست پرتقالو میکنم خشک میکنم پودر میکنم یه قاشق میزنم ب مواد کیک عطر و طعمش عالی میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792