۵عدد تخم مرغ
۲.۵ لیوان ارد سفید
۱ لیوان شیر
۱.۵ قاشق بکینگ پودر
۱/۴قاشق وانیل
۱.۵ لیوان شکر
فر ۱۸۰ ،۳۰ تا ۴۵ دیقه
سفیده زرده رو جدا کن
اول زرده شکر وانیلو خوب مخلوط کن ک کرم رنگو کش دار شه
دوم برو سفیده هارو با همزن انقد بزن ک پف کنه زیاد شه از ظرف جدا نشه برگردوندنی
بعدش سفیده هارو کم کم ب مایع اول اضافه کن البته قبلش شیرو باید اضافه کنی ب زرده ها شکرشون باز شه بعدش سفیده ها کم کم
اردو دو مرتبه الک کن با بکینگ پودر و اروم اروم ب مواد اضافه کن نزار دون دون شه
فرم از قبل گرم کن مواد نباید خیلی بیرون بمونن
با این دستور پخت خیلی پف و عالی میشه من خودم پری روز درست کردم عالی شد
نوش جون