2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 18 پست

سوال:سلام مامانا توروخدا بگین ببینم شماهم مثل من بودین یانه

تاریخ آخرین پریودم 4فروردین 1402بود طبق این تاریخ الان من 9هفته هستم ولی روز تخمک گذاریم اقدام داشتم وبی بی روز پریودم مثبت شد 5روز بعدازپریودم هم آزمایش بتادادم مثبت شد230بود

دیروز رفتم گفتن جنینی دیده نمیشه ممکنه بارداری پوچ باشه آخه نه لک بینی داشتم نه چیزی

حالا میگم بنظرتون طبق تاریخ تخمک گذاریم که الان تازه 6هفته هستم ممکنه دیرتر جنین دیده بشه

توروخدااگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه ازدیشب خواب به چشمم نیومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش دو سه هفته دیگه برو

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

دوباره تکرار کن من آخرین پریودم ۱۹ اسفند بود من تنها یکبار رابطه بدون جلوگیری داشتم اونم ۱۵ فروردین اونم سریع قرص اورژانسی خوردم اما باردار شدم چون قرص خوردم پریود نشدم منتظر بودم تست زدم ۳۱ فروردین مثبت شد و بعدش ۴ اردیبهشت آزمایش بتا دادم ۶۳۸ شد ۱۶ فروردین هم رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۶ روزی قلبش تشکیل شده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

سن بارداری ازاولین روز آخرین قاعدگی حساب میشه‌.نه از تخمک گذاری عزیزم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍