2777
2789
شوهرت که هیچی بیچاره ست با این کاری مسخره تو ۰ ولی اگه من جای رفیق شوهرت بودم مثل چی کتکتون میزدم ک ...

مسخره باشه یا ن رو خودم میدونم

ولی رفیق شوهرم پایه س

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشم نیومد 😬

انصاف و انسانیت هم خوب چیزیه🤨

کسی رو از خواب و در حال استراحت بیدار کنی زیاد جالب نیست، من که نمی‌پسندم 🥴

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خدایی حال نمیدع ؟حالا میان میگن بعضیا ک اینا چ کاریه 😂

شب جمعه من جوری بود ک شوهرم بهم میگفت گولم زدی😂🙈

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
خدایی حال نمیدع ؟حالا میان میگن بعضیا ک اینا چ کاریه 😂

والا خیلی حال داد.با موزیک عربی هم بود

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
والا خیلی حال داد.با موزیک عربی هم بود

خوشبخت باشین😂❤️

بعد حرصم در میاد بقیه اینطور نیستن میگن نمیشه همچین چیزی یا خلی

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

شوهرت داداش نداره؟😔

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
کارها و رفتارت مثل ادمهایی که بزور میخوان لوندی و شیطنت و کارهای بامزه کنن ولی برعکس مسخره و خسته کن ...

سوبوک فقط🤣🤣🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰