2777
2789
عنوان

زایمان دوم با کودک دوساله

224 بازدید | 7 پست

زایمانتون طبیعی بود یا سزارین، چند روز بعد از زایمان تونستین سر پاشین و بدون کمک کارهاتونو انجام بدین؟ بچتون پی پی میکرد تو مدت نقاهتتون خودتون میشستینش؟

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

من زایمان دومم دخترم ۵ سالش بود و خب مستقل بود برای خیلی از کارهاش زایمانم طبیعی بود تقریبا یه ۳یا ۴ روز بعدش راحت بلند میشدم ولی با این حال مادرم تا  ۲۰ روز کمک حالم بودن خودمم بچه رو میشستم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من زایمان دومم دخترم ۵ سالش بود و خب مستقل بود برای خیلی از کارهاش زایمانم طبیعی بود تقریبا یه ۳یا ۴ ...

همش نگرانم، سر زایمان اولم ۲۰ و خورده ای بخیه خوردم و تا ۲۵ روز درد می‌کشیدم و نمی‌تونستم بلند شم، با اینکه بچم لاغر بود، اما چون دکترم نرسید، سرپرست مامایی بچمو دنیا اورد، این یکی رو میگن درشته، ممکنه اگه دیر بیاد سزارین بشه.

اصلا نمیدونم اینبار چه زایمانی در پیش دارم و کی سرپا میشم

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش نگرانم، سر زایمان اولم ۲۰ و خورده ای بخیه خوردم و تا ۲۵ روز درد می‌کشیدم و نمی‌تونستم بلند شم، ب ...

عزیزم نگران نباش خدا بزرگه همه خانم ها این دوران سخت رو گذروندن یکی تنها بوده یکی بچش مریض بوده تا چند روز بستری بوده یکی بخیه هاش عفونت کرده .... ببینم عزیزم کسی هست بیاد پیشت و کمکت کنه ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم نگران نباش خدا بزرگه همه خانم ها این دوران سخت رو گذروندن یکی تنها بوده یکی بچش مریض بوده تا چ ...

ممنونم، مامانم اینا یه شهر دیگن، گفته میاد ولی نمیدونم می‌تونه کارهای بچه اولمو بکنه یانه، نمیدونم چند روز می‌تونه بمونه، دوست دارم زودتر خودم سرپا شم.

ممنونم، مامانم اینا یه شهر دیگن، گفته میاد ولی نمیدونم می‌تونه کارهای بچه اولمو بکنه یانه، نمیدونم چ ...

خداروشکر که مامانتون هستن خدا حفظش کن نگران چی هستی دختر اصلا نگران نباش از پس بچه برمیاد خودتم اگه زایمانت طبیعی باشه و دکتر خوب و حاذق زود سرپا میشی اگه هم سزارین باشی ۱۰ روزه میتونی سرپا بشی فقط توی انتخاب دکترت خیلی دقت کن بالاخره میگذره عزیزم استرس نداشته باش 

خداروشکر که مامانتون هستن خدا حفظش کن نگران چی هستی دختر اصلا نگران نباش از پس بچه برمیاد خودتم اگه ...

🙏🙏🙏🙏 ممنونم، از حرفهاتون یهو چقدر دلم آروم گرفت، توکل به خدا

ممنونم از دلگرمیتون،💕💕💕💕💕🙏🙏

🙏🙏🙏🙏 ممنونم، از حرفهاتون یهو چقدر دلم آروم گرفت، توکل به خدا ممنونم از دلگرمیتون،💕💕💕💕💕🙏🙏

فدات بشم انشاالله هم خودت وهم نی نی صحیح و سالم باشید   بقیش میگذره به کمک خدا