2777
2789

کسی که خیانت کرد دیگ درس نمیشه منه احمق بازم اعتماد کردم به این نامرد هرزه و کثیف😭😭😭😭

پیامش رو با دختر عمه کثیف هرزه تر از خودش دیدم. میگف تنهایی بیام پیشت 

عکس خشملت بفرستو😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔ای خدا با دوتا دختر کوچیک چه خاکی کنم تو سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گرفتم. مگه یه مرد چقدر باید بی وجدان باشه بهاطرش صدتا مرض گرفتم

عکس به عنوان مدرک قبول نمیکنن

میگن ممکنه رو عکسا کار شده باشه

فیلم بهتره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

برو مشاوره بین بد و بدتر کمکت کنه انتخاب کنی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عکس به عنوان مدرک قبول نمیکنن میگن ممکنه رو عکسا کار شده باشه فیلم بهتره

با هزار تا ترس و دلهره گوشی از زیر بالشتش کشیدم. اینبار جرئت نمیکنم دارم سکته میکنم دوتا قزص قلب خوردم

چی بگم🥴

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
با هزار تا ترس و دلهره گوشی از زیر بالشتش کشیدم. اینبار جرئت نمیکنم دارم سکته میکنم دوتا قزص قلب خور ...

خدا به دلت آرامش بده

واقعا برات ناراحت شدم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."