2777
2789
عنوان

انتخاب رشته.

149 بازدید | 29 پست

سلام.شبتون بخیر دوستان♥️

من تازه عضو شدم ینی با اینجا آشنایی داشتم ولی برا سوالم عضو شدم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.راستش امسال انتخاب رشته دارم و از طرفی درسمو حفضیاتم خیلی خوبه.

شاید ده نه سالم بود تو یه فیلمی جو دادگاه دیدم و خیلی خوشم اومد و ازنموقع گفتم من میخام در آینده وکیل شم یا برم تو دادگاه کار کنم و این روم موند.ولی خانوادم مخالفن میگن برو هنر بخون جو دادگاه همش اعصاب خوردی اینا اگه بخام برم هنر  عکاسی میخونم و وضع مالیمونم خوبه میتونم از پس هزینه هاش بربیام .ولی بیشتر ب رشته انسانی علاقه دارم بین این دوتا رشته گیر کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه میتونی اعصاب خوردی ها رو تحمل کنی و حوصله جنگ و دعوا و دهن به دهن کردن و خوندن کتابای قانون ر ...

خیلی حوصله این کارارو دارم😬

ولی دارن پشیمونم میکنن همه تو کلاسمون فقط منم ک دارم میرم انسانی.بعضیا میگن آینده ندارع بعضیا میگن در آینده خیلی اذیت میشی و خیلی چیزای دیگه

خیلی حوصله این کارارو دارم😬 ولی دارن پشیمونم میکنن همه تو کلاسمون فقط منم ک دارم میرم انسانی.بعضیا ...

حوصلشو داری برو سراغش  

شاید در اینده یکی از وکیل های قدرتمند خانم شما شدی  

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
من یکی بودم مثل تو  خیلی علاقه به هنر داشتم ولی ادبیاتم دوست داشتم. تصمیم گرفتم برم ادبیات. ...

چرا؟!

واقعا خیلی سردرگمم دوس ندارم برم بعد پشیمون شم