برام سبزی دلال آوردن البته اومیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم بعد میگن باید زود استفاده بشه وگرنه کپک میزنه اینم حجمش زیاده ممکنه تا یکماه دیگه هم پیشم تموم نشه
چیکارش کنم الان
بزارم یه مقدارش رو فریز؟
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
دلال ... تو ماست میریزن .. ترشی نازخاتون هم باهاش درست میکنن .. کلا عصای دست ما شمالی هایت خخخ
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
پس اسمش اینه.من هربار میام شمال میخرم فریزر میکنم.ترکیب سیر و زلنگ و چندتا سبزی دیگه هست
فکر نکنم سیر داشته باشه ها!!! من باردارم الانم چون هوس کرده بودم با گوجه سبز بخورم گفتم برام بیارن وولی کل بارداریم به سیر و بوش حساس بودم الان اصلا حس نکردم بو یا طعم سیر بده که!!!
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پس اسمش اینه.من هربار میام شمال میخرم فریزر میکنم.ترکیب سیر و زلنگ و چندتا سبزی دیگه هست
اره جان همینه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
فکر نکنم سیر داشته باشه ها!!! من باردارم الانم چون هوس کرده بودم با گوجه سبز بخورم گفتم برام بیارن و ...
سیر که جزء اصلیه دلاله .. حالا بعضی ها سیر زیاد میریزن بعضی ها کم