2777
2789
عنوان

درد بعد از تعویض مفصل لگن

1309 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها. من مامتنم ده روزه جراحی تعویض مفصل لگن انجام داده ولی بعد عملش دردش اصلا بهتر نشده و واقعا براش غیرقابل تحمله . کسی تجربه داره؟چکار باید کنیم هیچ‌ مسکنی جواب نمیده. تو رو خدا حرف دکترا رو‌ گوش نکنید و بخاطر هر چی که میگن نرین زیر تیغ جراحی. همه ما پشیمونیم😭😭😭

عزیز دلم دیدم ی جا نوشتی ک بدنت سوزن سوزن میشد 

منم یکساله چند وقت ی بار این جوری میشم مثلا بیست روز پیش خوب شدم حالا از دیشب سوزن سوزن میشم چکاپ هم دادم دکترم رفتم علتشو نمیدونن شما خوب شدی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم دیدم ی جا نوشتی ک بدنت سوزن سوزن میشد  منم یکساله چند وقت ی بار این جوری میشم مثلا ...

سلام عزیزم از اعصاب و استرسه.نگران نباش. منم خیلی دکتر رفتم آخرش فهمیدم باید آروم باشم و نگران نباشم. اگه استرس داری از یک دکتر کمک بگیر و یک قرص آرامبخش سبک مصرف کن. قرص ویتامین نوروبیون هم مصرف کن.خوب میشی

سلام عزیزم از اعصاب و استرسه.نگران نباش. منم خیلی دکتر رفتم آخرش فهمیدم باید آروم باشم و نگران نباشم ...

ممنون گلم همیشه تندرست باشی ♥️

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

پدرم برای تعویض مفصل لگن پیش دکتر منصور ابولقاسمیان رفت و ما فکر میکردیم بعد از جراحی خیلی اذیت میشه اما دوران نقاهتش کوتاه بود و خیلی هم اذیت نشد
بعد جراحی همه نکات و دکتر بهمون گفت و با رعایت اونا الان خداروشکر حالش خیلی بهتره

آخی، خیلی ناراحت‌شدم که مامانتون اینطور درد می‌کشه. بعضی وقتا بعد از عمل، بدن هنوز به مفصل جدید عادت نکرده و درد می‌تونه ادامه پیدا کنه. ولی خب، وقتی درد اینقدر بد باشه و داروها هم جواب نده، اصلاً نگران نباشید که مشکلی هست.

من بهتون پیشنهاد می‌کنم که هرچه زودتر برید پیش دکتر امیر حسین مجدی. ایشون خیلی تو این کار خبره‌ان و حتماً می‌تونن علت درد رو پیدا کنن و کمک کنن که راحت‌تر بشه. یه دکتر خوب خیلی فرق می‌کنه!

واقعا امیدوارم هرچه زودتر حال مامانتون بهتر بشه. 💪❤️

آخی، خیلی ناراحت‌شدم که مامانتون اینطور درد می‌کشه. بعضی وقتا بعد از عمل، بدن هنوز به مفصل جدید عادت ...

ممنونم از لطفتون عزیزم، الان بهتر هست و خداروشکر از پس کاراش کامل برمیاد. مرسی از شما