2777
2789
عنوان

قانون مستقل زندگی کردن دختر بالغ

597 بازدید | 19 پست

دارم به جدا شدن از خانواده و مستقل زندگی کردن فکر میکنم

تحقیق کردم ، مثل اینکه خانواده نمیتونه کاری کنه و قانونی منو برگردونه خونه

براتون اسکرین میزارم ببینید

اگر پدر مادر هستید بگید توی این شرایط چجوری با خودتون کنار میاید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به محض اینکه به درامد برسم به زور وام هم شده یه خونه اجاره میکنم و میرم تنهای تنهااا ... حتی شاید یه شهر یکم دور تر هم برم تا کمتر دست کسی بهم برسه 

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

حالا بابای من اصن کار ب قانون نداره. قوانین خودشو داره و طبق اونا واسه ما تصمیم میگیره. فک میکرذ اجازه تحصیل، سرکار رفتن و مسافرت و .. ما با اونه و باید اجازه بده یا راااضی باشه 🥴

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

من الان ۴ ساله مستقلم و به شدتتتت راضی

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

من همش فک میکنم چقد قانون مستقل شدن بعد هجده ک خارجیا دارن خوبه. تو ایران باید خونواده تو تحمل کنی تا وقت ازدواج. اگرم بخای جدا بشی و خونواده ت سنتی باشن نمیذارن. حالا اگ خونواده ت مزخرف باشن که دیگه واویلا. یا باید برا فرار از خونه یه ازدواج احمقانه کنی یا بسوزی و بسازی تو خونه تا کی بشه یه دری وا بشه بری 😵‍💫🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من الان ۴ ساله مستقلم و به شدتتتت راضی

خوش بحالت 🥲😍