2777
2789

یکی از بستگانم مبلغ قابل توجهی به شوهرم بدهکاره بعد با زن و بچه هاش رفته دوبی برای تفریح....خانمش خیلی برام کلاس میزاره راه ب راه عکساشون رو برام می‌فرسته...منم همش دارم از این استیکر میدم🥰😍🤩

ولی اصلا از ته دلم نیس....ن اینکه ناراحت باشم ولی خودمم نمیاد....

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

راستش بخوای من حوصله این جور چیزها رو ندارم دیگ سین نمیزدم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش بخوای من حوصله این جور چیزها رو ندلرم دیگ سین نمیزدم

اگ نبینم فکر میکنن حسودم خب...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اگ نبینم فکر میکنن حسودم خب...

چن روزی کلا آن نشو 

همه شو باهم سین بزن و بگو همیشه به خوشی و کنار هم ♥️

و تمام 

چرا خودتو عذاب میدی 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یاد این جوکه افتادم ...😑😑😂

اومدم از یه آشنا بعد از چند ماه پولی ک طلب داشتمو بگیرم فک کردم خیلی زرنگم و با ترفند پیام دادم:
_سلام عزیزم به حسابم پول واریز شد ،خواستم بدونم شما بودی؟قابلتونو نداشت😚
نوشت : بله عزیزم. من بودم .ببخش که دیر شد.
🫥🫥🫥
زدم ضربتی ضربتی نوش کن ...🥴

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
چن روزی کلا آن نشو  همه شو باهم سین بزن و بگو همیشه به خوشی و کنار هم ♥️ و تمام  چرا خو ...

عداب نمیدم....برن خوش باشن...ولی یادم میاد پولمون دستشونه ی حالی میشم

به شوهرت بگو از سفر برگشتن بهشون بگه پولتونو پس بدن 

من یبار پسرعموی بابام پول قرض گرفته بود رفتن مسافرت (اولین بارشون نبود اصلا بی خیالم میشن )

پست اینستا گذاشته بود خیلی ام ازخود راضی

زیرش نوشتم چه خوبه با پول قرضی بری مسافرت خوش هم میگذره 

کلی دعوام کردن تو خونه ولی خداروشکر دیگه کسی پول قرض نمیگیره و که دیگه بعدشم پس ندن😂😂 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
یاد این جوکه افتادم ...😑😑😂 اومدم از یه آشنا بعد از چند ماه پولی ک طلب داشتمو بگیرم فک کردم خیلی ...

وای🤣🤣🤣🤣

ولی چقدر ی آدم میتونه پرو باشه....شوهرش از شوهرم خیلی تشکر کرد بابت این قرض ولی خانومه اصلا بروی خودش نیاورد.....با اینکه تو شرایط خیلی بدی بودن....شوهرم ۱۲۰تومن ناقابل بهشون قرص داده...اونام کم کم دادن الان ۴۷ تومن مونده 

یاد این جوکه افتادم ...😑😑😂 اومدم از یه آشنا بعد از چند ماه پولی ک طلب داشتمو بگیرم فک کردم خیلی ...

واااای خدا....ی داستانی شبیه به این هم داشتیماااا

من یبار پسرعموی بابام پول قرض گرفته بود رفتن مسافرت (اولین بارشون نبود اصلا بی خیالم میشن ) پست این ...

آفرین بهت خیلی کار خوبی کردی.....من اگ از عواقبش نمیترسیدم قطعا میگفتم خوش گذرونی با پول مردم خیلی حال میده نه؟

آفرین بهت خیلی کار خوبی کردی.....من اگ از عواقبش نمیترسیدم قطعا میگفتم خوش گذرونی با پول مردم خیلی ح ...

والا عواقب داره ولی خب بعدش دیگه تمومه 

والا خیلی پررو آن بعضیا