2821
2789

من یه مدتی میشه گلدون شلفرا م رو عوض کردم برگا یه حالت خمیده و بی حال شدن  و دیگه برگ جدیدی در نیومده فکر کنم شوک بهش وارد شده  باید چیکار کنم ؟؟؟

من خیلی گل دارم ولی سه بار شلفرا گرفتم هر سه تاش مرد

دفعه آخری یه درتختچه خیلی بزرگ بود ۳سال پیش گزفتم ۱تومن

خودبخود اول برگاش بیحال شد بعد زرد شد کچل شد تهش مرد

خیلی گیاه حساسیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گیاه بشدت حساسی هست من چهار تا گلدون داشتم بزرگ شدن گلدون هاش عوض کردن خراب شدن هر کاری کردم دیگه برنگشتن و خشک شدن 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭
یه کوچولو نوک شاخه اصلیشو بچین اگه از ریشه سالم باشه دوباره جوانه میزنه و سرحال میشه کودهای تقویتی ه ...

امروز یکم برگاش رو چیدم سبک ترش کردم کود هم دادم  نیم سانت از خاک رو رو هم برداشتم 

امروز یکم برگاش رو چیدم سبک ترش کردم کود هم دادم  نیم سانت از خاک رو رو هم برداشتم

گلم برگاشو الکی نچین اون برگا عمل فتوسنتزو انجام میدن نباید بچینی

تو برگاش دقیق نگاه کن ببین شپشک آرلو یا کنه  نداره؟ موجودات خیلی ریزی هستن شفلرای من شپشک گرفت تمام برگاش ریخت ولی شستمش و چند بار سمپاشیش کردم تازه داره برگ درمیاره

گلم برگاشو الکی نچین اون برگا عمل فتوسنتزو انجام میدن نباید بچینی تو برگاش دقیق نگاه کن ببین شپشک آ ...

روی خاک رویی یکم پشه ریز دیدم  گفتم شاید از همون پشه هایی باشه که تو خاک تخم ریزی میکنن خاک رویی رو عوض کردم 😕

روی خاک رویی یکم پشه ریز دیدم  گفتم شاید از همون پشه هایی باشه که تو خاک تخم ریزی میکنن خ ...

پشه زیاد نمیتونه آسیب بزنه ببین مال من اصلا باچشم غیرمصلح دیده نمیشد که کنه و شپشک زدن خیلی دقت کردم دیدم وسط برگاش حالت تارعنکبوتی زده فهمیدم آفت زده

افتها شیره گیاهو میکشن اول برگاش میریزه بعدم ازبین میره

گلت باید نورش خوب باشه تو نور کمم برگاش میریزه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز