2777
2789
عنوان

مستقل بودن

140 بازدید | 18 پست

بچه هادختری که دوس داره مستقل باشه دستش تو جیب خودش باشه میره سرکاربنظرتون چجور دختریه؟ تایم کاریش هم تا 11شب خستع و کوفته میاد خونه... 

دید خودتونو بگیدلطفا

دختر مستقله

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم دیره 11 شب 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
بنظرتون این دلیل میشه ک بهش بگی وقتی تا 11 شب سر کاری پس تو خرابی... 😔

نههه‌ غلط کرده هرکس گفته 

دورت بگردم درکت میکنم برا منم پیش اومده که به ناحق ازین حرفا بزنند ولشون کن غصه نخوریا 

نههه‌ غلط کرده هرکس گفته  دورت بگردم درکت میکنم برا منم پیش اومده که به ناحق ازین حرفا بزنند و ...

به خدا این خراب بودن نیست فقط من دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه برا خواسته هام خانوادم فشاری روشون نباشه اما اونا در جواب من چی میگن... 😞

کلا خوشم میاد ازین جور دخترا  ولی خیلی از خانواده ها به شدت بدشون میاد مثلا تا ۱۱ شب دختر بیرو ...

کاش اندکی درک داشتن من چیز زیادی ازشون نمیخوام بخدا فقط درکم کنن این وصله ها بهم نچسبونن

به خدا این خراب بودن نیست فقط من دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه برا خواسته هام خانوادم فشاری روشون ن ...

بیا بغلم 🥲🫂

من بهت افتخار میکنم ♥️

اونا رو ول کن فکر کن پشه هایی ان که کنار گوشِت وز وز می‌کنند 

هیچ کس از زندگی دیگران خبر نداره و مطمئن باش یروز تاوان پس میدن 

اووه بابا ۲۰ سالته برات مهم نباشه حرف این و اون  ولی اگه خانواده ات مخالفت میکنن بزار کنار به ...

درسته 20 سالمه ولی نمیتونم برا خودم تصمیم بگیرم هروقت خواستم برم تو اجتماع نذاشتن  تو دختری تو فلانی مردم چی میگن دوست چیه رفیق چیه افکارات خودشونو به من منتقل کردن جوری شدم که به هیشکی اعتماد ندارم یه ادم بشدت بدبینم دوس دارم تو اجتماع باشم ولی با عقایدی که بزرگم کردن نمیتونم کنار بیام اذیت کنندس برام