2777
2789

من ۳۱ ادریبهشت از طریق اداره ثبت اموال شوهرمو توقیف کردم و این ابلاغیه برام اومده ک ظرف مدت یک هفته ک میشه پسفردا ب اداره ثبت بیا برا تعیین تکلیف پرونده من راهم دوره نمیتونم برم

اگ نرم اون میتونه چیزاشو از توقیفی در بیاره راه دیگه ای نداره این پیام یعنی میخان چیکار کننن

اموال مربوط به بدهکار در سامانه املاک شناسايي شد. براي تعيين تکليف پرونده ظرف مدت يک هفته به واحد اجراي اداره ثبت مراجعه نماييد. واحد اجراي اسناد رسمي  سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ مختومه بشه ماشینش از توقیفی در میاد؟؟؟

اره دیگ ...تازه بعد اینکه ثبت کارات تموم شد از بانک‌ها امضا گرفتی بردی ..از راهنمایی رانندگی و املاک هم بردی پرونده مختومه میشه .یه برگه میدن میری سامانه قضایی مهرتو میزاری اجرا ....

بعد از اون اگ بخاد می‌تونه نامه ببره یا بره حساباش باز کنه ...تو سریع باید دادخواست قانون ۱۰۸رو بدی ک توقیف بشن تا تکلیف مشخص شه

اره بخاطر اینکه طرف خانوادشو داره منو خواهر دعوا کردیم اون منو زد

خاک تو سرش 

آخه اگه حق طلاق نداری که طلاق گرفتند سخته ها 

خانواده ت اوکی هستن با طلاقت ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره دیگ ...تازه بعد اینکه ثبت کارات تموم شد از بانک‌ها امضا گرفتی بردی ..از راهنمایی رانندگی و املاک ...

متوجه نشدم باید چیکار کنم😭هیچی بلد نیستم

میتونم از ثبت بخام فعلا پرونده اونجا باشه

شایدم میخان خونشو بزارن مزایده؟؟؟

متوجه نشدم باید چیکار کنم😭هیچی بلد نیستم میتونم از ثبت بخام فعلا پرونده اونجا باشه شایدم میخان خو ...

ن ببین تو تو ثبت چیکار کردی اینو بهم میگی ...

نامتو بردی بانک‌ها حساباش رو بستی؟

استعلام راهنمایی رانندگی رو بردی؟

املاکش رو بزدی؟؟

این سه تا کارو میکنی بعد بهت ی برگه میدن ...تو میبری سامانه قضایی با سند ازدواج بهشون میگی مهرتو بزارن اجرا ...۶۵۰تومن پول میگیرن ...بعد یک روز درخاستت در سامانه قضایی ثبت میشه ....تو همراه با در خاست مهریه بگو درخاست خسارات دادرسی ،درخاست حق الوکالع وکیل ،،و قانون ۱۰۸هم ک اسمشو یادم نیست واست بزنن...بعد دوروز از طرف دادگاه واست ابلاغ میاد ک تا ده روز وقت داری دادخواست توقیف ویچیزای دیگ رو ثبت کنی  من تا اینجا بلدم