الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم واقعا به امید نیاز دارم چون یازده ساله ازدواج کردم خیلیا حرف منفی بهم زدن لطفا بگو چه کارا کرد ...
به چرندیات منفی اصلا گوش نده بع منم زیاد میگفتن تازه من یه مشکل خونیم داشتم ولی خداروشکر اقدام دوم باردار شدم
والا به جز یه سری کارای دینی که تو همون کتاب کخ گفتم نوشته مثل وضو و ..... و اینکه بعد از پری یه رزو در میون اقدام داشتم و بعد اقدامم چند دقیقه پاهام رو بالا نگه میداشتم کار خاص دیگه ای نکردم البته گرمیم خوبه
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
عزیزم خوابیدن تو بارداری مشکل منه من اصلا رو پهلوهام نمیتونم بخوابم بنظرت تو بارداری نشسته که پش ...
مآهای اول که فکر نکنم مشکلی باشه ماهت که بره بالا خودت غیر پهلو نمیتونی جور دیگه بخوابی گلم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن اگر سوالی داشتم ازت بپرسم ممنون
باشه عزیزم