2777
2789
عنوان

بوی عطر برای نوزاد فاویسم

638 بازدید | 23 پست

کسانی که فاویسم دارن لطفا بگین امروز برام مهمون اومد عطر زیادی زده بود بوش خیلی اومد براش بده؟ خیلی نگرانشم

پسرام یعنی خود خوشبختی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم فاویسم هست ولی تا به حال به بوی عطر واکنش نداشته

حالا باز  به بوی عطر خواهر شوهر بی سواد من با وجودی که می‌دونه پسرم مشکل داره اون روز باقالی گذاشته بود و می‌گفت بوش اشکال نداره از دستش مردم بچه رو سریع بردم بیرون  خیلی‌هم ادعاش میشه

پسرتون چن سالشه؟ چه چیزهایی واکنش میده؟ 

االان هفت سالشه  ولی خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشته ولی خودمون کلا دیگه باقله رو‌خذف کردیم از زندگیمون 

بعضی داروها  خوب نیست  حتما دکتر میری یادت باشه بگی حتما نفتالین و بوی بعضی حشره کش ها  بعضی‌ها به نخود فرنگی هم حساس هستن. ولی پسر من مشکلی باهاش نداره

پسر منم فاویسم هست ولی تا به حال به بوی عطر واکنش نداشته حالا باز  به بوی عطر خواهر شوهر بی س ...

میشه لطفا جواب بدین نوزادم یک ماهشه خیلی ناراحتم براش

پسرام یعنی خود خوشبختی
االان هفت سالشه  ولی خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشته ولی خودمون کلا دیگه باقله رو‌خذف کردیم از ز ...

تا حالا از کنار باقلا رد شده؟ مثلا تو بازار

پسرام یعنی خود خوشبختی
تا حالا از کنار باقلا رد شده؟ مثلا تو بازار

بله اتفاقی پیش اومده ولی قبلش بهش گفتم زود بینی تو‌بگیر  زود رد بشو بیشتر تو سن کم  مراقبت میخواد دکتر گفت ده سالگی دوباره آزمایش بده شاید دیگه رفع شده باشه

نفتالین. یه جور ماده شیمیایی هستمثل توپ های کوچولو هست بیشتر قدیمیامعمولا برای جلوگیری از بید زدن فر ...

اها.بو نفت بنزین عطر و اینا مشکی نیست؟ لوبیا نخود اینا میتونن بخورن؟ 

پسرام یعنی خود خوشبختی
بله اتفاقی پیش اومده ولی قبلش بهش گفتم زود بینی تو‌بگیر  زود رد بشو بیشتر تو سن کم  مراقبت ...

مرسی عزیزم که جواب میدی من خیلی نگرانم که براش مشکلی پیش بیاد باقلا که استفاده نمیکنیم ولی از بوش و بو عطرو اینا نگرانم.شما پسرتون خودش عطر میزنه

پسرام یعنی خود خوشبختی