2777
2789
هر چقدر آدمها بد می کنن دارن راحت زندگی می کنن  من امروز شکستم برای  هزارمین بار  بخ ...

🙏😔

الهی فرج و گشایش بشه درک میکنم ماهم پناهی داریم

منم روزای خیلی سختی گذروندم و الان دارم 

واقعا پناهی جز خودش ندارم یوقتایی نغمه دعایی زیارتی میزارم کمک میخام 

بالاخره امدادهای خدا میرسه

لعنت ب ظالمین لعنت

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
🙏😔 الهی فرج و گشایش بشه درک میکنم ماهم پناهی داریم منم روزای خیلی سختی گذروندم و الان دارم  ...

امیدوارم که زودتر فرج بشه همین و بس 

امثال پدرو مادرم زیادن ،به این فکر می کنم که چجوری روزگارشون رو می گذرونن دلم آتیش میگیره 

پس تکریم سالمند کو ؟؟؟؟؟

خدا تو برس به دادمون تو حق مون رو بگیر 😔😔💔💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر آدمها بد می کنن دارن راحت زندگی می کنن  من امروز شکستم برای  هزارمین بار  بخ ...

من نمیخام دردمو بگم ولی درکت میکنم همین جمله که بدی میکنن و راحت زندگی میکنن و .. 💔

جز خدا پناهی نیست ب کی رو بزنم باید قوی تر بشم 

دیگع عذاب اونم برام فایده نداره پس بهتر کار به کارشون نداشته باشم ففط دعام اینه قوی ترم کن بیشتر از اون بهم عطا کن 

چقد حضرت ایوب رو مسخره میکردن اگر خدا با توعه این چ وضع زندگی و بیماریته

مشرکین خوش و سالم بودن

و ایوب را هنگامیکه نداد داد پروردگارا بمن اسیب رسیده است و تو از همه مهربانان مهربان تری

و دعای او را احابت کردیم و اسیب وارد شده را برطرف کردیم و خانواده او و نذیرش را مجددا به وی عطا کردیم تا ایتی برای عبرت گیرندگان باشد

عزیز میدونین چقد اولیا خدا رو مسخره میکردن به پیامبر میگفتن اگه خدا دوست داشت بهت پسر میداد

به هر ولی خدا یه چیزی میگفتن  و دلیل اینکه ایمان نمیاوردن این بود که غرق لذت ها بودن همه دنیا بهشون رو اورده  بود

یکی از دعاها اینه خدا بهترشو بهم بده

ولی این ایمانو نداریم اکثرا استاپ میکنیم میگیم لابد خدا طرف اونه یک درصد نمیگیم طرف ما هم هست

چون اول انگار ما از دست دادیم و اون نه.........

امیدوارم که زودتر فرج بشه همین و بس  امثال پدرو مادرم زیادن ،به این فکر می کنم که چجوری روزگار ...

نترس و غمگین نباش

عزبز امشب برا ما هم مسیله مالی بوجود اومد یلحظه غفلت کردم دلم بخال پدر مادر پیرم سوخت ولی دوباره  تلنگر زدم خدا از فضلش درها باز میکنه

رب ما محلس و طلا و دلار نیست رب ما رییس جمهور و تحریم نیست

باید با ایمانمون تو دل زندگی بریم ..... 😔🙏🏵

هرجرمی بود انجام دادم

هر ذنبی بود انجام دادم

هر زشتی و جهلی بود عمل کردم

پنهان کردم یا اشکار

خفی یا ظاهر

هر سو ظنی بهت داشتم ولی تو کریم تر بودی

به وکلایی که برایم فرستادی گفتی مراقبم باشن بدی رو یکبار و خوبی رو ده بار برام در نظر بگیرن

محتاج تو ام یا رب

محتاج تو ام یا رب

محتاج تو ام یا رب

من نمیخام دردمو بگم ولی درکت میکنم همین جمله که بدی میکنن و راحت زندگی میکنن و .. 💔 جز خدا پناهی ن ...

قلب پدرم مثل قلب پیامبر شکست ..... اینکه پسر نداره 

بمیرم براش بگیرم که غم عالم تو دلشه ولی دم نمی زنه باهاش خیلی شوخی می کنم و سربه سرش میذارم ولی باز می بینم نبود پسر تو زندگیش خیلی مشهوده .....منم شدم غصه دلش ازدواجم جور نمیشه که برم و یک نفس راحتی بکشه وای قلبم آتیش می گیره وقتی شبا می بینم پدر و مادرم از درد کمر خودشون رو مچاله کردن ........ خدا کی نوبت ما می رسه 😔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
قلب پدرم مثل قلب پیامبر شکست ..... اینکه پسر نداره  بمیرم براش بگیرم که غم عالم تو دلشه ولی دم ...

عزبزم الهی خدا براتون گشایش کنه توسل بخون ترک نکن

من دوستم نزدیک ۴۰ سالش بود یتیم هم بود و کمیته امدادی شدن بعد فوت پدرش

میگفت شبها از نداری  زیر پتو گریه میکرد شروع کرد نماز شب و ختم استغفار گناهانش فقط برا اینکه غذا خوردن داشته باشن

چنان گشایشی براش شد چنان گشایشی براش شد

اصلا نمیتونم بگم

ماها خیلی عاشقانه و خالصانه با خدا حرف نمبزنیم 

همه چی رو خدا براش ردیف کرد خودشم همت کرد خیلیم اهل عاشورا بود 

کلا زندگیش معنویت پر کرد و الان خدا ثروت و خانواده و همه چی از فضلش بخشیده

شاید بگم ده سال ختم  ازدواج داشتااا نمیشد که نمیشد

سر ی موضوع دیگع ختم استغفار گرفت و مطالبش استغفار میخوند سخنرانیاش گوش میداد یاد بگیره یدفه همه چی باهم درست کرد خدا

قلب پدرم مثل قلب پیامبر شکست ..... اینکه پسر نداره  بمیرم براش بگیرم که غم عالم تو دلشه ولی دم ...

بیا این کانال عزیز صحبت های خانم خاشعی گوش کن الهی برا شما ارامش و زیبایی و مرهم بیاد شاید فرجی شد 😔🙏🏵

@astaghforellahsobhanallah

عزبزم الهی خدا براتون گشایش کنه توسل بخون ترک نکن من دوستم نزدیک ۴۰ سالش بود یتیم هم بود و کمیته ام ...

نمی دونم چرا دوباره دارم راز دل میگم ...... اما خود خدا می دونه من جز خودش هیچ کس رو نداشتم  همیشه حرفهام رو بردم پیش خودش از بچگی همدم و رفیقی جز خودش نداشتم .... هر کس بهم می گفت تنهایی میگفتم نه خدا باهامه من اینجور باهاش رفیق بودم ولی الان کم رنگ شده چون دوستی نیازه دو طرفه بشه مگه اینطور نیست ........ خدا من که دلم به غیر تو به کس دیگه ای خوش نبود پس چی شد 😔💔

نمی دونم چرا دوباره دارم راز دل میگم ...... اما خود خدا می دونه من جز خودش هیچ کس رو نداشتم  هم ...

نومیدی خیلی زیاد شده واقعیت اینه وضع اقتصادی خیلی سخت شده همه قشرها دارن اسیب میبینن امید و ازدواج کم شده 

خدا مبدع هست استغفار اگر تونستی شروع کن هر روز ماهها 

شیطان سوار احساس ما میشه اول که کنترل احساس ما رو دست گرفت ضربه اخر رو میزنه و ما کم کم ناشکری و کفر میگیم