2777
2789

پونصد تبلیغ گرفت 

سیصد هم جنس فرستادم 

پیج دختر کرمانج 180کا فالور داره 

25کا بازدید استوری داره 

الان دوساعت از تبلیغ م گذشته همش 35نفر فالو کردن😭😭😭

ولی خیلی خشک تبلیغ کرده من لوازم فرستادم ک تست کنه حتی یه تست هم نزده 😢

خیلی بی روح بی جون بود 

راضی نیستم اصلا 

حیف پول ک بابتش دادم حیففففف 

راستی آنلاین شاپ آرایشی دارم 

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

چقد  بگن ‌اعتماد نکنید

مطمعن باش اون‌۳۵ نفرم ‌فیکن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه از هیچ پیجی که بلاگرا تبلیغ کنن به هیچ عنوان خرید نمیکنم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

صبرکن حالا فالومیکنن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
توروخدا بلاگر خوب بگید پولم هدر نره  

پیجای معروف همین رکسانا و نیکا این دوتا بیشتر حذف میکنن فالور

من خبر ندارم ولی اینارو میدونم اوکی ان

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
چقد  بگن ‌اعتماد نکنید مطمعن باش اون‌۳۵ نفرم ‌فیکن

😭😭😭😭

اصلا خانوم مذهبی و خویی بود فکر میکردم جون دل تبلیغ میکنه 

حیف پول حیففففف 

اشتباهه واقعا پول به بلاگر مفت خور بدی 

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

ای بابالااقل به سیسی میدادی یابه مهسامامان آهو ودریا ویابه فائزه راداین هااغلب قشنگ تبلیغ میکنن وجذب فالور زیادمیتونی داشته باشی ولی بنظرم هزینشون بالاباشه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
صبرکن حالا فالومیکنن

هی  خواهر آخه خیلی خشک تبلیغ کرد منم بودم فالو نمیکردم 

عسلچه سپیده دارایی زهرا هرندی اقا و خانم حسام نیا دنیا اریان ملیکا مشایی عالین خیات راحت بالا ...

خوب تبلیغ کنن فقط 

الان خودم فالوت میکنم فقط اسم پیجت رو درست کن تاثیر داره

چشم