2777
2789
عنوان

بچه ها وام ازدواج بانک ملی

71 بازدید | 10 پست

بعد بردن ضامن و تکمیل پرونده چقد طول میکشه واریز کنن؟؟ 

کسی خبر نداره منتظریم

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

مال ما پرونده ک تکمیل شد تا اخر ساعت اداری واریز شد ولی تا اول ماه بلوک‌بود پول نمیشد برداشت کنیم ازش

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال ما پرونده ک تکمیل شد تا اخر ساعت اداری واریز شد ولی تا اول ماه بلوک‌بود پول نمیشد برداشت کنیم از ...

کی واریز شد براتون؟ مال ما امروز تکمیل شد

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
مال ما پرونده ک تکمیل شد تا اخر ساعت اداری واریز شد ولی تا اول ماه بلوک‌بود پول نمیشد برداشت کنیم از ...

منظورم چ تاریخی 

مجموعش یا برای هر نفر ؟

اره دیگ

بچه ها وام ازدواج زوجین با اوراق هم هست بعد بايد دونگی بشه یانه؟ "

وام ازدواج برای هرکسیه که عقد کرده اوراق اینا لازم نداره فقط باید ضامن جور کنی میری سایت باتوجه به صف نوبت ثبت نام میکنی وهرکس ۱۸۰مجموعا ۳۶۰ البته برای زیر ۲۳ خانومها و زیر  ۲۵ اقایون ۲۲۰