2777
2789

کیدرامرای عزیز میشه چن تا فیلم خوب جدید معرفی کنید

من خیلی فیلم کره ای دیدم دلم فیلمایی مث گابلین،سقوط عشق بر روی تو،نسل خورشید، عاشقان ماه... و اینجور چیزا میخاد 

ولی حس میکنم فیلم جدیدا خیلی ابکی شدن پارسال خواستگاری تجاری دیدم اینم دوس داشتم

"و لا تجعل في قلبي إنتظاراً لشيء لن یأتي یا الله..."خدایا در قلبم انتظار برای چیزی کهاتفاق نخواهد افتاد را قرار نده‌...🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدمه گل

دبلیو

عاشقان اسمان سرخ(بد نبود اونی ک انتظارداشتم نبود)

سراستین قرمز

نوکدو

علاقه پادشاه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

ازدواج ممنوع 

وقتی تو خواب بودی 

کیمیای روح 

عاشقان ماه 

منشی کیم چشه 

درخشان ترین ستاره در اسمان 

هوارانگ 

عاشقان اسمان سرخ 

گوبلین 

گل برفی 

ابر و باد و باران 

عشق شاهزاده خانم 

پونگ روانپزشک چوشان 

خاکستر عشق 

دلقک تاج دار 

آیا تو هم انسانی 

من ربات نیستم 

مشکلی نیست که خوب نباشی 

شادی 

عاشقانه ببر و گل رز 

پرنسس کوچولوی من 

دختر من 

وارثان 

پری دریایی 

ملکه عشق و جنگ 

مهتاب نقاشی شده با ابر 

نوکدو 

گل شیطان 

موش 

قاضی شیطان 

وینچنزو 

زیبای حقیقی 

زیبایی درون 

آیدی من خوشگل گاگنامه 

گو هه ریونگ‌ مورخ تازه کار 

خشم الهی

دالی و شاهزاده از خود راضی

عشق پری و شیطان

افسانه دریای آبی 

عشق بی پروا

خنده در وایکیکی

لبخنده پر کشید از نگاهت 

آخرین ماموریت فرشته عشق

موسیقی متن 

بد و دیوانه 

خون شیرین 

برنامه نویس بامزه

دهن لق 

فردا

خدمت به مردم 

در ما نخست

خون گرم 

عشق و افسار

دختر قرن بیستم

جونگ یی

دهکده ساحلی چاچا

دبلیو

سر آستین قرمز 

شالاپ شلوپ قلب

هتل دل لونا

آقای ملکه

۲۱ و ۲۵ ساله 

علاقه پادشاه

زیر چتر ملکه

مرسی عزیزم😍

ی کانال تلگرامی نداری ک بشه دانلود کرد🙁

چن تا داشتم همشون برا نقض قوانین کپی رایت🥴ی همچین چیزی مسدود شدن

"و لا تجعل في قلبي إنتظاراً لشيء لن یأتي یا الله..."خدایا در قلبم انتظار برای چیزی کهاتفاق نخواهد افتاد را قرار نده‌...🌿✨
مرسی عزیزم😍 ی کانال تلگرامی نداری ک بشه دانلود کرد🙁 چن تا داشتم همشون برا نقض قوانین کپی رایت🥴ی ...

روبیکا بزن داره کلی چنل

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
فقط شکارچی شهر لامصب اصن تکراری نمیشه

قدیمیه ن؟همون نیس ک لی مین هو توش بوده؟