2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری هست مرد ایده الت؟

خوشگل ، خوشتیپ ، تحصیل کرده ، درک بالایی داشته باشه احساسی باشه مالی هم اکی باشه حالا قیافه اش متوسطم بود عیب نداره قددددشش بلنددددد باشه 

تو خوابم نمیاد لامصب 

فکر کنم کلا اون چیزی که تو می خوای تا کنون توسط هیچ زنی زاده نشده😂😂

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

گاهی اونی که ایده ال ما هست برای ما مناسب نیست، شاید اونی که اصلا به معیارهات نمیخوره همونیه که قراره یه عمر با خیالت راحت بهش تکیه کنی و خوشبخت بشی🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
خوشگل ، خوشتیپ ، تحصیل کرده ، درک بالایی داشته باشه احساسی باشه مالی هم اکی باشه حالا قیافه اش متوسط ...

عهههه همسری من و تعریف کردی که

البته فقط همسر من تا دیپلم خونده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست