2777
2789
عنوان

چطوری مچ شوهرمو بگیرم؟

571 بازدید | 16 پست

نمیدونم غلطی میکنه یا نه ،برام مهم هم نیست ولی یه برگ برنده است برام.چن بار منو زده،تحقیر کرده و به خانوادم بدوبیراه گفته(البته پشت سرشون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برو پیشش یه چیزیه بین ارنج دست و کفه دست یهو بگیرش   

اصلا نیازی نیست مچ ادم به درد نخورو بگیری میخای جدا شی درست درمون جداشو اونجور که مچ بگیری داغووون میشییییی فک میکنی برات مهم نیست ولی داغونت میکنه

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
مگه میدون جنگه چرا ووقتی سواد و بلوغ ازدواج ندارین ازدواج میکنین

بله گاهی میدون جنگ میشه فقط بخاطر اینکه زور مردا بیشتره 

در ضمن مطمئنم سواد و بلوغم از شما بیشتره 

ببین برو پیشش یه چیزیه بین ارنج دست و کفه دست یهو بگیرش     اصلا نیازی نیست مچ ادم به در ...

خب جداشدن راحت نیست،بچه دارم و خانواده ها اصلا نمیذارن چون ظاهرا همه چی اوکیه ولی اینجوری ابروشو همه جا میبرم 

خب جداشدن راحت نیست،بچه دارم و خانواده ها اصلا نمیذارن چون ظاهرا همه چی اوکیه ولی اینجوری ابروشو همه ...

ولی در نظر بگیر که خودتم داغوووون میشی ادمش کن.خب

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
چرا کقتی تو زندگی افراد نیستی و هیچ چیزی نمیدونی شخص رو متهم به بی سوادی میکنی .

دقیقا...آدم تو زندگی مشترک گاهی واقعا کم میاره وگرنه بیسواد نیستم دانشجوی دکترام و کارمند رسمی

بله گاهی میدون جنگ میشه فقط بخاطر اینکه زور مردا بیشتره  در ضمن مطمئنم سواد و بلوغم از شما بیش ...

الان چه ربطی به من داشت

میدونم ولی منظورم تو نبودی منظورم شوهرت بود که به بلوغ نرسیده که به خانوادت توهین نکنه

ولی انگار شما هم مثل خودشی 

من پشت گوشیم رو توهین میکنی خدا در و تخته رو باهم جور کرده طفلک بچه هاتون