2777
2789
سوال منم هست

به سلامتی خونه خریدی ؟؟؟؟ میشه بپرسم کجا

منم دارم تو کرج دنبال خونه میگردم بین واریان شهر و فردیس

میگن واریانشهر بهتره

به هر حال باید بازم بگردم

باید طلاهام رو هم بفروشم حالا نمیدونم که دیگه چه چیزایی برای قولنامه خونه لازمه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
والله من اگر خدا بخاد دارم تو شیراز میخرم. خودم ایران نییستم ولی قراره خواهرم فردا بره بای قولنامه میخام یکسری تجربها یادش بدم یعنی از شما دوستان یادد بگیرم
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امروز توی فردیس یه آپارتمان کوچولو خریدیم. طلا و ماشین و هر چی موجودی داشتیم گذاشتیم تازه باید اوراق بخریم تا بتونیم پر کنیم چکها رو. سمیه جان من فقط اسم واریان رو شنیدم. مطمئنی بهتره از فردیس؟
موقع سند زدن مالیات باید پرداخت بشه. البته دقیق نمیدونم. خونه تهران همسرم رو که بعد از چند سال میخواست سند بزنه مالیات داد تا به نامش شد. اول خرید نمیدونم به عهده خریداره یا فروشنده!
اولین کار کد رهگیری رو از آژانس املاک بگیرین که ثبت شده باشه و نتونه خونه رو به کس دیگری غیر از شما بفروشه

مالیات بر درآمد به عهده فروشنده است...خوده بنگاه پیگیری باید بکند
عوارض نوسازی شهرسازی رو فروشنده باید پرداخت کنه و رسید بگیره برای روز محضر
روز قولنامه درصد پشیمانی بیشتر از 20 درصد نباشد ..البته اگر خیلی خیلی طالب خونه مورد نظر هستید تا 50 درصد ولی اگر دو دل هستید تا 20 درصد

کمیسیون بنگاه تا 100 میلیون تومان معامله مبلغ 550 هزار تومان میباشد و هر مبلغی بالاتر از 100 میلیون تومان مثلا: 120 میلیون تومان مبلغ کمسیون آن می شود
100 میلیون 550 هزار تومان و 20 میلیون باقی 25 صدم در صد آن 20 میلیون که میشود
که جمعه شما برای کمسیون یک خانه 120 میلیونی باید مبلغ 600 هزار تومان بدهید
البته اینا برای تهرانه ..شهرستانها فکر میکنم فرق کنه
تو بنگاه یه برگه سبز بالای سرشون دارند که همه اینا ریز توش نوشته شده..اون رو هم میتونین بخونین

بازم میگم حتما بنگاهی معامله کنین که جزو اتحادیه و باشه و کد رهگیری داشته باشه..در غیر اینصورت احتمال کلاهبرداری خیلی زیاد وحود داره
رسید کمیسیونی که پرداخت می کنید رو ازشون حتما بگیرید و ذکر شده باشه طبق تعرفه اتحادیه امکلا
چون بعضی ها زرنگ هستن مینویسن طبق تعرفه و توافق
اینجوری میگن شما قبول کردین و ما با هم توافق کردیم که فلان مبلغ رو باید بدین..مثلا به جای 600 هزار تومن میگن یک میلیون و وقتی کلمه توافق توش نوشته باشه بعدا هر جا برین بگین بیشتر از ما گرفتن قبول نمیکنن

طبق
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
در ضمن برای پرداخت حق محضر یه قسمتی هست توی قولنامه که برای پرداخت هزینه بایدبنویسن به عهده طرفین ..نه اینکه فقط مثلا اسم خریدار یا فروشنده رو به تنهایی ببرن
حواستون باشه یه وقت حق محضر رو به گردنتون نندازن به تنهایی

وکالتی هم نخرین
اگه نوسازه هم هر چی داخلش هست بگین بنویسه
مثلا کولر نصب میکنه یا نه اگه میگه آره بگین تو قولنامه ذکر کنن..یا کابینت
خیلی جاها بوده فروشنده گفته میذارم ولی چون تو قولنامه ذکر نشده بعدا زده زیرش

**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****