شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 عنوان خانومایی که توشهر غریب هستید چکار میکنید ؟ 97 بازدید | 11 پست چکار میکنید حوصلتون سر نره و چطوری حالتون رو خوب میکنید وقتی کسل هستید ?? تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 1402/03/04 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43067 من شهر خودممولی فرقی نداره که کدوم شهر باشیکسل میشی به هرحال با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 من شهر خودمم ولی فرقی نداره که کدوم شهر باشی کسل میشی به هرحال خب بلاخره شهر خود آدم یه چند نفر آشنا داری وقت بگذرونی تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43067 خب بلاخره شهر خود آدم یه چند نفر آشنا داری وقت بگذرونی هعیهمونام نمیان وقت بگذرونیم😂چیه این زندگیخونه مامان و بابامم دوس ندارم برن چون افسرده و گوشه گیرن با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 هعی همونام نمیان وقت بگذرونیم😂 چیه این زندگی خونه مامان و بابامم دوس ندارم برن چون افسرده و گوشه ... پدر مادرت افسرده هستن ??? تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم
شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 😤اصلا نمیگذره با هیچیم سرگرم نمیشم من که با هیچی نمیدونم چکار کنم تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم
diamond_m عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 470 من که با هیچی نمیدونم چکار کنم سخته من یکی با هیچکسم اینجا دوست نیستم انگار زندونم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43067 پدر مادرت افسرده هستن ??? آرهبه خدا از در خونه میری تو بابام یه گوشه تاریک نشسته افسردهمامانمم همینخواهرمم همینحوصله ندارم واقعا با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 سخته من یکی با هیچکسم اینجا دوست نیستم انگار زندونم دقیقا منم اینجوری هستم اصلا دوست یابیم خوب نیست تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم
شاهکارخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 538 آره به خدا از در خونه میری تو بابام یه گوشه تاریک نشسته افسرده مامانمم همین خواهرمم همین حوصله ن ... انشاالله خدا شفا بده وحالشون خوب بشه تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم
samarey عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 1272 عزیزممم منم غریبم ولی خیلی شهر خوبیه، اگه اینجا بودی باهات دوست میشدم😅 امسال میشم physiatrist :)