تا یه تاپیک میزنی درمورد حوادث واقعی ،میان میگن وای این چه بحثیه ،وای دلمون ریش شد ،وای خدا بچمون سقط شد بخاطر تاپیکت ،وای غش کردم وای فلان .....خدایی عنوان تاپیک که معلومه چیه با وارد نشدن به اینجور تاپیکا هم خودتون راحت ترید هم اونایی که تو این تاپیک هستن و دارن صحبت میکنن یه کم احترام به طرف مقابل رو یاد بگیرید هرچیزی که شما دوست ندارید لزوما بد نیست وحق ندارید چون بدتون میاد باعث قفل شدن یا ترکیدن بی دلیل یه تاپیک بشید ،یه سریا هم که عاشق اینن نی نی یار رو تگ کنن مدال طلا بگیرن😕 لطفا بزرگ بشید😐
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای با تاپیکت عصبی شدم بهم توهین شد نی تی یار ۸ ...
😀
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
ولی بعضیا باید تو عنوان بنویسن موضوع تاپیک درباره چیه
دیروز یکی تاپیک زده بود خانما تو را خدا کمک کنید رفتم تاپیکش دیدم پست اول معذرت میخوام عکس ترشحات گذاشته اَه حالم بد شده خوب لامصب قبلش یه اشاره ای بکن که مشکلت چیه😑😂
خدایی بچه دبستانی ها هم سر هرچیزی نمیرن پیش مدیرشون که اینجا نینی یار تگ میشه
من از اینایی بدم میاد که سریع میان با آزادی بیانی که دارن و ما نداریم حرفهایی میزنن که دوست داری خفش ...
من سه بار تعلیق شدم ،ستبقه دار محسوب میشم ،زیر با. حرف چرت نمیرم😂 نی نی یارهم که هرجا صداش کنن نعلیق میکنه اصلا نگا نمیکنه کی به کیه چی به چیه
منم خیلی تعلیق شدم اما واقعا اینقدر بعضیا رو مخ میرن که نمیشه سکوت کرد
دقیقا ،این سایت واقعا دیکتاتوریه😀